MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγιώτης Γρηγορόπουλος - Δελτίο Τύπου 21/9/2010‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αίγινα 21/9/2010

Φίλες και φίλοι,
Δεν μας χωρίζουν παρά λίγες μόνο εβδομάδες μέχρι τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Μέχρι την ημέρα που όλες και όλοι εσείς θα αποφασίσετε, με το χέρι στην καρδιά, αν θα συνεχίσουμε να χάνουμε ευκαιρίες ανάπτυξης, ή αν η Αίγινα, το αγαπημένο μας νησί, θα προχωρήσει μπροστά.
Αν θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να κάνουμε βήματα σημειωτόν, ή αν θα χαράξουμε πορεία ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
Αν θα αφήσουμε τους δοτούς κομματικούς υποψηφίους να αποφασίζουν για εμάς ή θα πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.
Με τη δική σας δύναμη και εμπιστοσύνη, έχουμε ήδη ξεκινήσει την προεκλογική μας εκστρατεία σπίτι-σπίτι, πόρτα-πόρτα, με στόχο αφενός να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας για το ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε. Κι αφετέρου, για να τους παρουσιάσουμε το σχέδιο μας για την Αίγινα που οραματιζόμαστε.
Γνωρίζουμε ότι η προσπάθεια μας αυτή δεν θα είναι εύκολη. Και δεν θα είναι εύκολη γιατί εκείνοι που βλέπουν το «τέλος» να πλησιάζει, θα αντισταθούν. Ήδη αντιστέκονται.
Χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα και σπέρνουν φήμες για δήθεν υποψηφίους και δήθεν ελεγχόμενα blogs σε μια προσπάθεια να παραπληροφορήσουν τους συμπολίτες μας.
Η «επιχείρηση λάσπης», μάλιστα, έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες.
Η δική μας απάντηση στους «επαγγελματίες της λάσπης και του ψέματος» είναι μία.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ θα ανακοινωθούν ΕΠΙΣΗΜΑ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου στις 19.30 το απόγευμα. Φήμες και «αθώες» διαδόσεις μοναδικό σκοπό έχουν να αναχαιτίσουν τη δυναμική του Συνδυασμού μας, που είναι ξεκάθαρη και στους πλέον δύσπιστους.
Ενώ αν κάποιος θέλει μέχρι την ημέρα των εγκαινίων να ενημερωθεί για τις απόψεις του Συνδυασμού μας δεν έχει παρά να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.panagiotisgrigoropoulos.gr, όπου φιλοξενούνται θέσεις, απόψεις και συνεντεύξεις. ΕΠΩΝΥΜΑ, και όχι πίσω από την ανωνυμία οποιουδήποτε blog.

Φίλες και φίλοι,
Στο χέρι μας είναι να μην επιτρέψουμε να επικρατήσει η παραπολιτική, αλλά η αλήθεια.
Στο χέρι μας είναι να προχωρήσουμε ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
Στο χέρι μας είναι να δώσουμε ξανά στην Αίγινα, την αίγλη που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου