MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγιώτης Γρηγορόπουλος - Δελτίο Τύπου 27/9/2010‏

Ο άνθρωπος, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας

Την ώρα που το νησί μας, απ’ άκρη σε άκρη, μετράει τις πληγές του εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που μας έπληξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι δημοτικοί συνδυασμοί του κ. Κουκούλη και του κ. Σακκιώτη συναγωνίζονται ποιος θα αποποιηθεί τις ευθύνες που του αναλογούν και ποιος θα καρπωθεί πρώτος την παρέμβαση της Νομαρχίας Πειραιά, αντίστοιχα.
Μέσω δελτίων τύπου ο μεν κ. Κουκούλης ανατρέχει στο μακρινό 1962 για να δικαιολογήσει και να μετριάσει δικές του παραλείψεις και καθυστερήσεις, ενώ ο κ. Σακκιώτης αναφέρεται σε δική του «άμεση τηλεφωνική παρέμβαση» για να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός.
Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πολύ καλά τι συμβαίνει και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι κάνουν πολιτική μέσω ανακοινώσεων και συσκέψεων, και ποιοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν χωρίς τυμπανοκρουσίες στο πλευρό τους, συναισθανόμενοι την αγωνία τους για τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν.
Αυτή, άλλωστε, είναι και η μεγάλη διαφορά του Συνδυασμού «Αίγινα, Πρόσω Ολοταχώς».
Στο επίκεντρο του δικού μας ενδιαφέροντος βρίσκεται ο άνθρωπος, η Αιγινήτισσα και ο Αιγινήτης. Όχι οι εντυπώσεις.
Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, την ουσία των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών. Αυτή τη στιγμή προέχει να αποκατασταθούν τα προβλήματα που παραμένουν ακόμη άλυτα και να αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατόν οι συμπολίτες μας που για ακόμη μια φορά, μετά και τις πρόσφατες βλάβες της ΔΕΗ, υπέστησαν μεγάλες υλικές ζημιές.
Ευχόμαστε και οι υπόλοιποι συνδυασμοί να στρέψουν εκεί τις ενέργειές τους, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας. Αυτός, άλλωστε, είναι ο ρόλος και η αποστολή μας.
Με την ευκαιρία, η Δημοτική μας Παράταξη «Αίγινα, Πρόσω Ολοταχώς», θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Νομαρχία Πειραιά και την Πυροσβεστική που ανταποκρίθηκαν άμεσα στα προβλήματα των πολιτών, καθώς επίσης και τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και όλους τους ιδιώτες που και με τα μηχανήματά τους ακόμη βοήθησαν για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου