MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

"Αίγινα Όλοι Μαζί."Απάντηση στο κάλεσμα κ. Π. Κουκούλη σε δημόσια συζήτηση


Αν και δεν λάβαμε επίσημη πρόσκληση από τον επικεφαλή της παράταξης "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κ. Παναγιώτη Κουκούλη, αλλά η ανακοίνωση, για πρόσκληση σε διεξαγωγή "debate" μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων, έγινε μέσω αρχικής δήλωσης σε τοπική εφημερίδα και στη συνέχεια μέσω Δελτίου Τύπου, διά των τοπικών και πειραϊκών ΜΜΕ, απαντάμε ΑΜΕΣΑ:

Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο και την δημοτική κίνηση της οποίας ηγείται, γιατί, έστω και αργά, υιοθέτησε και προσέγγισε την πάγια αρχή μας, τη λογική, δηλαδή, του ανοιχτού διαλόγου και της άμεσης επικοινωνίας με τον πολίτη. Ο κ. Σάκης Σακιώτης, επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" αποδέχεται την πρόταση αυτή για δόκιμο δημόσιο διάλογο με όλους τους συνυποψήφιους του,  στα πλαίσια αντικειμενικών όρων που θα συμφωνηθούν από τις δημοτικές παρατάξεις, με βάση και την ισχύουσα νομοθεσία. Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε και να κοιτάξουμε στα μάτια το πολίτη. Ο λαός θα ακούσει, θα κρίνει και στις 7 Νοεμβρίου θα δώσει την τελική του απάντηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου