MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σαφώς καλύτερος  στην ομιλία του από την προηγούμενη φορά ο κος Γρηγορόπουλος όμως φαινόταν κάποιος προβληματισμός στο πρόσωπο του , ερμηνείες μπορούν να δοθούν αρκετές θα εστιάσω την προσοχή μου σε δυό περιπτώσεις. Μια περίπτωση είναι μη αναμενόμενη προσέλευση κόσμου, ήταν λιγότεροι από ότι περίμεναν απόδειξη ήταν η τοποθέτηση  μεγάλης γιγαντοοθόνης  επί της παραλίας, η οποία δεν είχε τους απαραίτητους θαμώνες. Από την άλλη λογικός είναι ο προβληματισμός του, αφού δεν είχε δίπλα του τον άνθρωπο που τον στήριξε και μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, τον Γιώργο τον Σκλάβαινα, όσο και αν είναι για κάποιους είναι το άλλοθι για ότι κακό συμβαίνει, δεν παύει να είναι γεγονός ότι ο Σκλάβαινας τον κατέβασε για Δήμαρχο και διατυμπάνιζε στην παραλία ότι αυτός (Γρηγορόπουλος) είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Αίγινας. Ο Γρηγορόπουλος έδιωξε τον κακό του έργου θέλοντας να δείξει πυγμή και η συγκέντρωση δεν είχε κόσμο, δεν είχε δυναμική, δεν είχε νεύρο, αποδείκτηκε περίτρανα ότι για τον συνδυασμό Γρηγορόπουλου δεν ήταν αυτός το εμπόδιο προς την εξουσία, άρα ο προβληματισμός του Γιατρού φυσιολογικός στο αν έκανε λάθος κίνηση.
Εκεί ο Σκλάβαινας και η ομάδα του έδειξαν την δύναμη τους, με την στάση τους όμως δώσανε την ευκαιρία στο στρατόπεδο Κουκούλη να πανηγυρίζει και να θεωρεί σίγουρη την είσοδό του την δεύτερη Κυριακή , εμφανίζοντας πάλι τα γνωστά δείγματα αλαζονείας από την μεριά κάποιων.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Δήμαρχος πήγε και χαιρέτισε τον κο Σκλάβαινα και την σύζυγο του την ώρα που έπιναν καφέ στο HEAVEN   και ενώ μίλαγε ο Γρηγορόπουλος , ο Δήμαρχος σιγά-σιγά αρχίζει να μπαίνει στο νόημα τι εστί πολιτικός.
Πάντως κρατάω μια πισινή και επιφυλάξεις για το τι μέλλει γενέσθαι ως προς τα ψηφοδέλτια που θα κατατεθούν.
Χαίρομαι για το ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου,  ο Νίκος ο Κάτσας κουμπάρος και παιδικός μου φίλος άσχετα αν είμαστε υποψήφιοι  σε διαφορετικούς συνδυασμούς του εύχομαι καλή επιτυχία. Μας ενώνει η αγάπη για την Αίγινα μας χωρίζει ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων, άρα έχουμε κοινό σημείο αναφοράς.


ΣΧΟΛΙΟ
Ο παραπάνω σχολιασμός έγινε από την σκοπιά του απλού παρατηρητή ψηφοφόρου και όχι από την μεριά ενός υποψηφίου με άλλο συνδυασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου