MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ AQUA LOCCA





Επίκαιρο όσο ποτέ 

Αναδημοσιεύω μιά πρόταση που είχα κάνει τον Φεβρουάριο του 2010 , την οποία την θεωρώ επίκαιρη , ο λόγος που το κάνω αυτό είναι ότι πρέπει να έχουμε, σαν δήμος,  ένα μόνιμο χώρο για καλοκαιρινές αθλητικές εκδηλώσεις , χωρίς εξαρτήσεις από διάφορα μικροσυμφέροντα χωρίς εμπόδια.

Η περιοχή πριν το AQUA LOCCA είναι ένας αρκετά μεγάλος χώρος ο οποίος μένει πραγματικά αναξιοποίητος. Ο συγκεκριμένος χώρος θα μπορούσε κάλλιστα να διαμορφωθεί προς όφελος των πολιτών της Αίγινας.
Τι προτείνω λοιπόν: ανάπλαση και διαμόρφωση του χώρου (φυσικά με ύπαρξη των κατάλληλων μελετών). Στην περίπτωση που θέλουμε κάτι με χαμηλό κόστος και γρήγορη εμφάνιση αποτελεσμάτων, μπορούν να δημιουργηθούν γήπεδα 5Χ5 ή ακόμα καλύτερα γήπεδα beach volley και beach soccer αφού τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση προς αυτά τα αθλήματα, σαν παράδειγμα αναφέρω τους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι λάτρεις του beach soccer. Το beach volley είναι ήδη γνωστό μέσω της γυναικείας ομάδας Αρβανίτη-Καραντάσσιου. Χρησιμοποιώντας τα προηγούμενα παραδείγματα ήθελα να τονίσω τις προοπτικές που υπάρχουν και την ευκαιρία που έχουμε για να εκμεταλλευτούμε το χώρο του AQUA LOCCA προς όφελος του νησιού, με διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων με ότι θετικό συνεπάγεται τόσο από οικονομικής απόψεως για το νησί της Αίγινας όσο και με την ανάλογη διαφήμιση που θα έχει γίνει η οποία είναι επακόλουθο τέτοιων γεγονότων. Το ουσιαστικό κέρδος είναι ότι θα επωφεληθούν και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, πολύ περισσότερο δε η νεολαία διότι θα αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα.
Το μεγάλο δε προσόν του χώρου είναι ότι είναι κοντά στην πόλη, έχει αρκετό χώρο για παρκινγκ είναι δίπλα σε οργανωμένη παραλία και αξιοποιείται ένας ανεκμετάλλευτος χώρος του νησιού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μέχρι 16 Φεβρουαρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος από φορείς για Διοργανώσεις Beach Volleyball το 2010
Η ΕΟΠΕ προσκαλεί ενδιαφερόμενους φορείς (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτες, Εταιρείες κλπ) που θέλουν να ενταχθούν στο επίσημο καλεντάρι των Διοργανώσεων Beach Volleyball για το 2010 να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο Τμήμα της ΕΟΠΕ για υποβολή αιτήσεων (τηλ. 210.68.01.993, φαξ 210.68.01.960, e-mail: beach@volleyball.gr).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες και τους όρους των διοργανώσεων http://www.beachvolleyball.gr/index.php?pid=info&file_ctg=3.
Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, καθώς το καλεντάρι για το 2010 θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου