MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ» ΠΕΡΔΙΚΑ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ» ΠΕΡΔΙΚΑ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
19.10.2012

Αγαπητοί φίλοι,
Για φέτος ο Σύλλογός μας αποφάσισε να  εκδόσει ημερολόγια για το 2013 με θεματικό άξονα:« Άνθρωποι του τόπου μας».
Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ημερολόγιο που πέραν της πρακτικής του εφαρμογής, θα αναβιώνει την Πέρδικα από παλιά μέχρι σήμερα μέσα από πρόσωπα που γεννήθηκαν, έζησαν και  σηματοδότησαν το όμορφο χωριό μας μέσα από την παρουσία τους και το έργο τους.
Ο καθένας από εμάς, έχει θύμισες και αναμνήσεις από τα παλιά και αυτές ακριβώς θέλουμε να αποθανατίσουμε μέσα από φυσιογνωμίες οικείων και αγαπημένων  προσώπων.
Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όσους από εσάς ενδιαφέρεστε, να προσκομίσετε φωτογραφικό υλικό σχετικό με το θέμα για τη δημιουργία του ημερολογίου αυτού.
Υπεύθυνος για τη συγκέντρωση του υλικού αυτού είναι ο κ. Μιχάλης Μαρτής (τηλ. επικοινωνίας: 6944 504 785), έως τις 10/11/12 .To υλικό, θα αξιολογηθεί και στη συνέχεια θα γίνει μια επιλογή φωτογραφιών που θα συνθέσουν το ημερολόγιο. 
Εάν το υλικό που θα συγκεντρωθεί είναι μεγάλο και πλούσιο- πράγμα που ευχόμαστε- θα αρχειοθετηθεί,  ώστε να μελλοντικά  η Πέρδικα να έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει μια έκθεση της λαογραφικής της ιστορίας, ξαναζωντανεύοντας έτσι μνήμες και προσκαλώντας πλήθος κόσμου να την επισκεφτεί.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και ελπίζουμε στη συμπαράσταση και συμμετοχή σας.



Για το ΔΣ του Συλλόγου
Στέλλα Τρίμη
Πρόεδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου