MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Guy Verhofstadt : Δείξτε ότι είστε πραγματικός ηγέτης και όχι ψευδοπροφήτης.


Για να τα λέμε όλα, ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων, Γκι Φερχόφσταντ, ζήτησε πακέτο "φιλελεύθερων" μεταρρυθμίσεων όπως την αύξηση της φορολογίας στους εφοπλιστές - μία από τις ελάχιστες βιομηχανίες παραγωγής πλούτου και συγκριτικού πελονεκτήματος της Ελλάδος - , μίλησε για την ελληνική εκκλησία ένα εντελώς ξεχωριστό ζήτημα στην Ελλάδα η πολυπλοκότητα του οποίου τον ξεπερνά και για τα δήθεν προνόμια στα ελληνικά νησιά την δεύτερη βαρειά βιομηχανία και συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας. Κύριε Φερχόφσταντ, παρακαλώ για αρχή να κάνετε μία μεταγραφή στους Σοσιαλιστές και επέκεινα αυτού να έρχεστε διαβασμένος πριν αναφέρετε τον Βενιζέλο και τον Τρικούπη για να δείξετε ότι γνωρίζετε τα ελληνικά ζητήματα. Αλλά, αυτά παθαίνει κανείς όταν εξαρτάται από τα χρήματα των Άλλων κ. Τσίπρα. Του κουνούν το δάκτυλο και του κάνουν υποδείξεις.
Ποτέ δεν υπήρξε στην Ελλάδα πρωθυπουργός που να έχει τόσο ισχυρή εντολή όσο εσείς. Είστε σε μοναδική θέση στην Ελλάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε σε απομείωση του χρέους, αλλά τα πράγματα με τη σειρά τους: υποβάλετε πακέτο μεταρρυθμίσεων. Πώς θέλετε να σας θυμούνται; Ως εκλογικό ατύχημα που φτώχυνε τον λαό της χώρας του, ή επαναστάτης μεταρρυθμιστής όπως ο Τρικούπης και ο (Ελευθέριος) Βενιζέλος; Δείξτε ότι είστε πραγματικός ηγέτης και όχι ψευδοπροφήτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου