MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Άρθρο του Ζήση Χροναίου
Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός της απόλυτης οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων με τη σύμπραξη της «Ελληνικής Κυβέρνησης» και την υπογραφή Τσακαλώτου. Παραθέτω το Αγγλικό κείμενο και από κάτω την ακριβή μετάφραση. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
«In particular, in the event that the budgetary outturn for 2016 does not meet the agreed target, which we consider extremely unlikely, the Greek authorities commit to undertake compensatory measures in the area of pension expenditures, to make up the difference between the outcome and the fiscal target for 2016».
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού για το 2016 δεν επιτυγχάνουν τον συμφωνημένο στόχο, γεγονός που θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο, οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να λάβουν αντισταθμιστικά μέτρα στο πεδίο των δαπανών για τις συντάξεις, για να καλύψουν τη διαφορά ανάμεσα στο αποτέλεσμα και τον δημοσιονομικό στόχο του 2016.

Ας Αναλογιστούμε !!! Πού μας οδηγούν; Ο Οικονομικός Θάνατος των Συνταξιούχων που έχουν ριχτεί στον οικονομικό Καιάδα; Η Υπογεννητικότητα με 4,3% μείωση των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους, με στοιχεία του 2015; Το Ανελέητο κυνήγι της Ελληνικής Οικογένειας με τα παιδιά μας να αποτελούν πλέον τεκμήριο φορολογίας ; Η Αθρόα πρόσκληση λαθρομεταναστών ; Η φυγή 450.000 Ελληνόπουλων στο εξωτερικό για αναζήτηση καλύτερης τύχης; Η πέραν κάθε λογικής φορολογία; Το ξεπούλημα της κρατικής και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων;
Μήπως υλοποιείται πλέον η ιδέα του Κίσινγκερ για μια Ελλάδα ως διεθνές προτεκτοράτο (Αμερικανογερμανικό) και δημιουργία Μουσουλμανικού Τόξου στη Νότια Ευρώπη.
Είναι δυνατόν αυτοί που μας κυβερνούν να μην το καταλαβαίνουν ή κάτι άλλο συμβαίνει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου