MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τέσσερις μύθοι για την αλλαγή Παρόχου ρεύματος


Η αγορά ρεύματος έχει ξυπνήσει, διαφημίσεις παίζουν όλο και συχνότερα στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, πολλά όμως ακούγονται γύρω από την διαδικασία αλλαγής Παρόχου. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Παρακάτω δίνουμε τις απαντήσεις σε κάποιες απορίες, που ακούγονται συχνά, σχετικά με την διαδικασία αλλαγής Παρόχου.
1 – Θα μείνω χωρίς ρεύμα
Όχι. Θα εξακολουθήσετε να είστε συνδεδεμένος μέσα από το ίδιο δίκτυο, έτσι δεν θα υπάρξει καμία διακοπή στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
2 – Δεν Θα έχω την ίδια τεχνική υποστήριξη, δεν θα έχω σωστή καταμέτρηση
Η τεχνική υποστήριξη (π.χ. βλάβες) και η καταμέτρηση όλων των μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας ανεξαρτήτως Παρόχου γίνονται από τον ΔΕΔΔΗΕ (διαχειριστής του δικτύου) που είναι διαφορετικός φορέας από την ΔΕΗ.
3 – Θα αλλάξει ο τρόπος που προμηθεύομαι ρεύμα
Το μονό που αλλάζει κατά την διαδικασία αλλαγής Παροχου είναι η τιμολόγηση, δηλαδή ο λογαριασμός μας. Το ρεύμα καθώς και το δίκτυο είναι ακριβώς το ίδιο ανεξαρτήτως Παρόχου.
4 – Δεν θα πληρώνω Δημοτικά τέλη ή ρυθμιζόμενες χρεώσεις
Τα Δημοτικά τέλη και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις χρεώνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από όλους τους Παρόχους.
 Δείτε ολα τα διαθέσιμα προγραμμάτα μεταξύ παρόχων ρεύματος, τώρα στο xe energy


ΠΗΓΗ:  http://blog.xe.gr/property 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου