MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 12/01/2018




  • Πρέπει να φτιάξουμε  Μελέτη για το Χωροταξικό Κάδων ώστε να μην υπάρχει αναρχία στις τοποθετήσεις των κάδων.
  • Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) αναπτύσσει συνεργασία με τις δημοτικές αρχές από όλο τον κόσμο για την μόχλευση πάνω από 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε αστικές επενδύσεις για να στηρίξει την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
  • Ανακύκλωση με την κομποστοποίηση βιοαποβλήτων και με τη χρήση του λεγόμενου καφέ κάδου, στον οποίο τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ρίχνουν τα υπολείμματα των τροφίμων, προκειμένου αυτά να ανακυκλώνονται και να επαναχρησιμοποιούνται ως κόμποστ (λίπασμα σε καλλιέργειες). Υπάρχουν σχετικές χρηματοδοτήσεις μέχρι 100% 
  • Ετοιμάζεται πρόγραμμα που θα χρηματοδοτεί και την τηλεματική διαχείριση των δικτύων. Ενα αίτημα των δημοτικών αρχών που είναι πολύ εύλογο αφού σε πολλές περιοχές η on line ρύθμιση του φωτισμού θα προσφέρει μια τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας χρηματοδότηση οδοφωτισμου αυτό θα χρηματοδοτηθεί από το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ μέχρι και 100%.
  • Επίσης από το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ θα χρηματοδοτηθούν έτοιμες μελέτες  μέχρι και 100%
  • Προτείνω την αξιοποίηση της ήδη υπάρχουσας Πλατείας Καζαντζάκη και όχι αλλαγή θέσης . Με την αξιοποίηση της Πλατείας Καζαντζάκη αναβαθμίζεται η περιοχή. Η πλατεία δημιουργήθηκε κύριε Δήμαρχε στην πρώτη σας θητεία το 2003-2006 , έχει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται πλησίον του αρχαιολογικού χώρου το οποίο επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες.
ΥΓ.
Αντιπολίτευση στην διοίκηση δεν γίνεται χωρίς έλεγχο και προτάσεις (δεν είναι δική μου επιλογή ο όρος αντιπολίτευση αλλά έγινε από συνειδητή επιλογή από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου). Ότι υποσχεθήκαμε προεκλογικά έχω την ηθική υποχρέωση να το ψηφίζω και θα το κάνω. Όπως και στην περίπτωση που η δημοτική αρχή φέρει θέμα  αντίθετο από αυτά που υποσχεθήκαμε προεκλογικά θα το καταψηφίζω. Πρέπει επιτέλους να έχουμε συνέπεια λόγων και πράξεων. Αυτά που υποσχόμαστε να τα πράττουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία αλλιώς είμαστε καταδικασμένοι στην μιζέρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου