MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ Τ.Ο. ΝΔ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;



"Αίγινα Νοέμβριος 2017 εκλογές ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ψήφισαν 240 άτομα Αίγινα Μάιος 2018 εκλογές ΝΔ ψήφισαν 241 άτομα τα συμπεράσματα δικά σας."
Την παραπάνω φράση  ανάρτησα  στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook.
Τα κύρια σημεία
1. Δεν είναι δυνατόν να αργήσουν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα επειδή μια υστερική κυρία φώναζε έξω από την πόρτα της τοπικής  , έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού στα καφενεία. Σε αυτό φταίνε όσοι της δίνουν αξία και άσυλο για να κάνει το κομμάτι της. Την ευθύνη την έχουν αυτοί είτε λέγονται δήμαρχοι είτε βουλευτές είτε παράγοντες του τόπου.  Βοούν τα καφενεία ότι για να μετρηθούν τα 241 ψηφοδέλτια χρειάστηκαν 4 μιση ώρες.
2. Δεν είναι δυνατόν να μην ανακοινώνονται πόσα ψηφοδέλτια δεν ψήφισαν πρόεδρο.  Έγιναν πολλά ευτράπελα τα οποία συζητιόνται στα καφενεία και αυτό δεν κάνει καλό στην εικόνα του κόμματος που λέγεται ΝΔ.
3. Η ΝΔ στις εκλογές των τοπικών πανελλαδικά είχε άνοδο στις εγγραφές και στην συμμετοχή των μελών στην Αίγινα είχε πτώση.
4. Στον κόσμο δεν αρέσουν τα πολιτικά παιχνίδια που γίνονται στην πλάτη του κόμματος και γενικά του εκάστοτε κόμματος. Όταν βλέπει τέτοιες καταστάσεις συνειρμικά έρχεται στο νου του η λέξη  διαπλοκή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ο λαός έχει ένα περίεργο αλάθητο ένστικτο όταν βλέπει περίεργα πράγματα και καταστάσεις γυρνάει την πλάτη.
Αυτό έγινε στις εκλογές της ΤΟ ΝΔ Αίγινας  οι ψηφοφόροι και αγωνιστές της ΝΔ γύρισαν την πλάτη.  Δεν τους άρεσε το παιχνιδάκι που στηνόταν όχι σε τραπέζι αλλά σε γνωστό μαρμάρινο πάγκο αποτέλεσμα αυτού ήταν να γυρίσουν  την πλάτη.  Του προκάλεσαν αηδία και δεν προσήλθε στην κάλπη και δεν έκανε εγγραφές. Όσο και να προσπάθησαν κάποιοι να μαζέψουν κόσμο αρκετές φορές έφαγαν πόρτα.
Το φαινόμενο αυτό έχει ξανασυμβεί στην Αίγινα σε άλλο πολιτικό χώρο εκτός ΝΔ κάποιοι δεν διδάσκονται από τα λάθη των άλλων.
Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα η ΝΔ να οδεύει προς την κυβέρνηση έχοντας μεγάλη δυναμική και ανοδική πορεία και στην Αίγινα να έχει καθοδική πορεία. ΔΕΝ είναι δυνατόν πριν δύο χρόνια ακριβώς να έχει τους διπλάσιους ψηφοφόρους από ότι σήμερα. Το 2016 ψήφισαν 480 άτομα 241 τον Γιώργο Πρέκα και 239 τον Δημήτρη Λαμπαδάριο. Κατά διαβολική σύμπτωση είχαμε 241 ψηφίσαντες και 239 έγκυρα. Πτώση 50% που είναι οι εποχές που η ΝΔ είχε 848 άτομα να ψηφίζουν.
Η ΝΔ στην Αίγινα , το κάστρο της, είχε άνοδο κατά 0,5% το 2015 όταν πανελλαδικά είχε τεράστια πτώση και στο νησί ήταν τακτικός θαμώνας ο Αλέξης Τσίπρας , ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρωθυπουργός.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
Ας αναλογιστούν οι θιασώτες των εκλογών της ΤΟ ΝΔ Αίγινας το τις πταίει. Που έκαναν λάθη ; Ποιοί είναι οι ανθρωποδιώκτες ; Να αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες τους για το χάλι και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου