MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ: Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ


του Νίκου Οικονόμου

Ο δήμος της Αίγινας είναι ελλειμματικός αντιθέτως το Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας είναι πλεονασματικό. Το αποθεματικό του Λ.Τ.Α φθάνει τα 4.000.000 ευρώ ,ίσως και να τα ξεπερνά.

Οι εκλογές για το δημαρχιακό θώκο πλησιάζουν έχουν μείνει λιγότερο από πενήντα ημέρες που θα βγεί ο λευκός καπνός από το δημαρχιακό μέγαρο της οδού Οινώνης.

Οι αρχηγοί στην προσπάθεια τους να στελεχώσουν τους συνδυασμούς τάζουν θέσεις. Το μέγα δέλεαρ  είναι η καρέκλα του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας και μήλο της έριδος για πολλούς συνυποψήφιους.

Αρκετοί δε αρχίζουν να προβάρουν την στολή του πλωτάρχη με πολλές κλάρες . Φαντάζονται και καμαρώνουν  τον εαυτό τους  ως μέγα πλωτάρχη.

Σιγά σιγά όλοι θα πάρετε , μην βιαζόσαστε , μην συνωστιζόσαστε , όλοι οι καλοί χωράνε.

Ως άσχετος με τα δημοτικά και μην έχοντας εμπειρία έχω μια απορία που αφορά όλους τους υποψηφίους πλωτάρχες και μη αν δεν υπήρχε αυτό το τεράστιο αποθεματικό του Λ.Τ.Α. πόσοι από εσάς θα είσαστε υποψήφιοι;

Μήπως λέω μήπως βρισκόσαστε στην θέση του κωπηλάτη όπου όταν φώναζε ο καπετάνιος του πλοίου «αυτός που έφαγε το αυγό να τραβήξει πιο γρήγορα το κουπί» αυτός τράβαγε το κουπί γρήγορα αλλά μαζί με αυτόν και οι υπόλοιποι μέχρι που στο τέλος κατάλαβε ότι όλοι είχαν φάει το αυγό αλλά ο καθένας ξεχωριστά. Όχι τίποτε άλλο αλλά μην βρεθείτε στην θέση του στρατηγού Χαράλαμπου από την ταινία  Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα και ρουφήξετε το αυγό.

Ξέρω ότι θα πείτε ότι δεν κατεβαίνετε υποψήφιοι για τις καρέκλες αλλά για το καλό της Αίγινας. Όλοι οι υποψήφιοι κλαράρχες έχετε όραμα θα φτιάξετε το λιμάνι της Αίγινας και τα υπόλοιπα λιμάνια, αυτό και μόνο σας ενδιαφέρει να κάνετε έργα γιατί λεφτά υπάρχουν, στην προκειμένη περίπτωση.

 Ο αξιογάπητος νυν πρόεδρος του Λ.Τ.Α. ο οποίος έφτιαξε μεγάλο  πουγκί στο ταμείο ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν επένδυσε τα χρήματα σε υποδομές , σε έργα απλά και ουσιαστικά .Για ποιο λόγο δεν έκανε πλακόστρωση στο παραλιακό πεζοδρόμιο; Για ποιο λόγο δεν προχώρησε την πλατεία Γιαννούλη στην Σουβάλα; Τι φοβήθηκε μήπως του πουν ότι έβαλε το δάχτυλο στο μέλι; Φοβήθηκε μήπως πιστωθεί τα έργα του ο νυν δήμαρχος ; Μα έτσι και αλλιώς το μεγάλο στέλεχος του ήταν  τον εμπιστεύτηκε για αυτή την θέση για πέντε χρόνια.

Στο διαταύτα  έδωσε το δικαίωμα σε πολλούς να ονειρεύονται την καρέκλα του προέδρου του Λ.Τ.Α. και να προβάρουν κουστούμι.

Από την άλλη δεν πρέπει να έχει ως προεκλογικό σλόγκαν «Ψηφίστε με για να μην τα σπαταλήσουν οι άλλοι»  δεν πιάνει διότι ως θαμώνας της ψαραγοράς πρέπει να ξέρει ότι το ψάρι και το χρήματα τρώγονται φρέσκα , στην προκειμένη περίπτωση επενδύονται φρέσκα.

Πρόεδρε ας πρόσεχες!!!

YΓ. Πρόεδρε μάζεψες τόσο χρήματα έβαλες μιά τάξη , το οργάνωσες  προσπάθησες να είσαι σωστός και τυπικός , παραταύτα σε κάποια πράγματα έχεις εκτεθεί, και στο τέλος έδωσες δικαίωμα σε πολλους να ονειρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου