MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ




ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Με το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ που θα  ψηφίσει ο ελληνικός λαός άλλοι θα το εκμεταλλευτούν για τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες . Πάλι ο Ελληνας θα είναι ευκολόπιστος και πάλι προδομένος...
 Είναι ένα δημοψήφισμα που οδηγεί σε διχασμό . Και τελικά οι χαμένοι θα είναι κερδισμένοι όπως πολύ σωστά έγραψε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΡΙΜΗΣ​ "οι " χαμενοι "" του δημοψηφισματος θα ισχυριζονται οτι αν ειχαν επικρατησει αυτοι,τα πραγματα θα ηταν σαφως καλυτερα!"
Τα πράγματα είναι δύσκολα είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ δεν υπάρχει πλάνο Β από κανένα .
Πάμε να ψηφίσουμε και δεν ξέρουμε τα + και τα - από επίσημα χείλη απο πολιτικές αοριστολογίες έχουμε χορτάσει. Γραφόμενα για + και - έχουμε διαβάσει από τους υποστηρικτές και των δύο πλευρών.
 Το ΝΑΙ το στηρίζουν αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουμε.
 Από την άλλη αυτοί που σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους (βλέπε ιστορία Φύσσα) ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμφωνούν στο ΟΧΙ τώρα έγιναν αδέλφια - τα καλά του δημοψηφίσματος-. Από την άλλη ο φασίστας Μεταξάς για τους Συριζαίους, έγινε σύμβολο από εκεί που του έσουρναν τα εξ αμάξης , βέβαια τους βολεύει το ΟΧΙ του Μεταξά γιατί είναι βαθιά ριζωμένο  μέσα στην συνείδηση του Έλληνα . Μόνο που ο Μεταξάς είχε οργανώσει και την κοινωνική ασφάλιση είχε κοιτάξει το δίκιο του εργάτη - 8ωρο- αυτά θα τα θυμηθούμε μετά την κάλπη ή απλά τον χρησιμοποιήσαμε ως σύμβολο για το ΟΧΙ.
Αλήθεια μιας και τα βρήκανε στο ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους λαθρομετανάστες τι θα γίνει εκεί τι θα πούμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Πολιτικά διαφωνώ με το δημοψήφισμα κι αυτή  είναι η θέση μου. Κακώς γίνεται συμμέτοχος ο πολίτης στους κάκιστους χειρισμούς των πολιτικών .
 Οι πολίτες τους εμπιστεύτηκαν,  με την ψήφο τους,   για να κυβερνήσουν  και να βρούνε λύσεις . Δεν τα κατάφεραν   και οι νυν και οι πρωην και τώρα τι; ένα αδιέξοδο;
Πειραματόζωο της θεωρίας παιγνίων του Ιωάνη Βαρουφάκη;
Στο δια ταύτα:  ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουμε στο δημοψήφισμα γινόμαστε κοινωνοί μιας πολιτικής που έφερε την Ελλάδα στο αδιέξοδο και τους πολίτες στα πρόθυρα της απελπισίας.
Αύριο ανάμεσα στα δύο κακά θα μπω στην λογική  το μή χείρω βέλτιστο. Σέβομαι στο τι θα ψηφίσει ο συμπολίτης είπαμε ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να μην μένει στα λόγια .
ΥΓ.  Διαφωνώ με την υπερβολή κάποιων. Είδα συναγωνιστές στα τοπικά δρώμενα να βγάζουν χατζάρες .
Τέλος δεν είναι προδότης αυτός που θα ψηφίσει ΝΑΙ ούτε αυτός που θα ψηφίσει ΟΧΙ χαμένο κορμί Έλληνες είναι στα κατάσταση παράνοιας.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ φίλοι και φίλες η Δευτέρα μας θέλει ενωμένους ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου