MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Το ταξίδι του DNA – The DNA Journey



 Άνθρωποι από διαφορετικές χώρες μαζεύτηκαν για να πουν την γνώμη τους για την εθνικότητά τους αλλά και άλλες εθνικότητες. Στη συνέχεια έδωσαν δείγμα του DNA τους για ανάλυση.

Κάποιοι είπαν ότι είναι ξεκάθαρα "Πιο σημαντικοί από τους υπόλοιπους" λόγω της καταγωγής τους. Άλλοι ήταν απόλυτα σίγουροι για την ιστορία και την προέλευσή τους. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις δήλωσαν και την αρνητική τους γνώμη για κάποιες άλλες εθνικότητες.

Τι έγινε όμως όταν έδωσαν δείγμα του DNA τους για να αναλυθεί; Τα αποτελέσματα μάλλον δεν τα περίμεναν. Η ανάλυση του ιστορικού κάθε ανθρώπου στο παρακάτω βίντεο, επιχειρεί να δείξει ότι όλοι είμαστε περισσότερο συνδεδεμένοι με άλλες εθνικότητες και φυλές απ'όσο νομίζουμε.


"Αυτό θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό. Δεν θα υπήρχε εξτρεμισμός σε όλο τον κόσμο αν οι άνθρωποι ήξεραν την κληρονομιά τους" λέει μια από τις κοπέλες που συμμετείχαν, όταν είδε τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου