MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ Η ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ;


Προχτές στο δημοτικό συμβούλιο πάρθηκε μια παράνομη και καταχρηστική απόφαση (για να μην πω φασιστική) χρειαζόντουσαν 14 ψήφοι και εγκρίθηκε με 10. Νέα ήθη νέα έθιμα . Ο Δήμαρχος έλεγε ότι το τέλος διέλευσης είναι 1 ΛΕΠΤΟ , ο κος Ηλιακίδηςστο AIGINAPORTAL μιλάει για 1 ΕΥΡΩ .
Απόσπασμα από τις δηλώσεις "Για το τέλος διέλευσης αναφέρει ότι για την μεταφορά εισπράττει 1.90 ευρώ το κυβικό. Στην περίπτωση που ισχύσει το τέλος, το ένα ευρώ θα έπρεπε να το διαθέτει για να καλύψει αυτό το επιπλέον έξοδο. Ο κύριος Ηλιακίδης είπε ότι η φόρτωση του νερού γίνεται "επ' αγκύρας", δηλαδή χωρίς την χρήση εγκαταστάσεων, σημειώνοντας μάλιστα ότι το νερό δεν είναι εμπόρευμα, αλλά κοινωνικό αγαθό."
Ποιός λέει την αλήθεια και ποιος το ψέμα δεν γνωρίζω γιατί το θέμα ήρθε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς έγγραφα που να αποδεικνύουν τι ψηφίζουμε. ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ δεν έπρεπε να προχωρήσει την διαδικασία, έπρεπε να ακούσει την αντιπολίτευση και να φέρει το θέμα με έγγραφα.
Για την ιστορία ούτε επι δημαρχίας Παναγιώτη Κουκούλα ούτε επι δημαρχίας Θεοδόσιου (Σάκη) Σακκιώτη είχαμε πληρώσει ως δήμος τέλος διέλευσης . Το θέμα δεν είναι κάτι καινούργιο . Το είχαν απορρίψει και με ενέργειες το είχαν αποτρέψει.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης με τις τόσες γνωριμίες που έχει . Ο άνθρωπος που μιλάει με τον Πρωθυπουργό , με υπουργούς , με βουλευτές , με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης (κοτζαμ απόφαση πάρθηκε), που έχει παρα πολύ καλή σχέση με την Περιφερειάρχη κα Δούρου - όλα αυτά με δήλωση του στο πρόσφατο συμβούλιο- δεν μπορεί να μην κάνει ενέργειες ώστε να μην πληρώσει ο δήμος το τέλος διέλευσης.
Δήμαρχε ήμουν φανατικός υποστηρικτής σου διότι πίστευα στην μαχητικότητα σου και στις γνωριμίες σου . Ανtί να παλέψεις την μη επιβολή τέλους (όπως έκαναν οι προκάτοχοι σου) ζητάς να την επιβαρυνθεί ο δήμος έστω και 1 λεπτό . Ο πτωχευμένος δήμος δεν έχει αυτή την πολυτέλεια . Δείξε πυγμή γιατι μέχρι τώρα άστα να πάνε...
ΥΓ Με το ένα ΛΕΠΤΟ το κόστος είναι 50.000 ευρώ με το ένα ΕΥΡΩ είναι 5.000.000 ευρώ τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου