MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΟΑ

Με ρώτησαν ποια είναι η θέση μου για τις ώρες λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου και αν θυμάμαι τι έλεγα. Απαντώ θυμάμαι πολύ καλά τι έλεγα το περιορίζω στο εξής : " Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα από τους πυλώνες των προβολέων , καλώς έπραξε από την μεριά της για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών. Όμως δημιουργείται πρόβλημα με τις προπονήσεις των ομάδων. Τα ποδοσφαιρικά τμήματα της Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ καθώς και της ομάδας στίβου ΟΑΚΑ δεν μπορούν να προπονηθούν πέρα τις 6:00 μ.μ.
Αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο της μη επισκευής του τοίχου πολύ φοβούμαι πως τα παιδιά θα σταματήσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό και πολύ φοβούμαι πως θα κατευθυνθούν προς άλλες μη αθλητικές δραστηριότητες ." ότι έλεγα συνεχίζω να το λέω εμμένω στην θέση μου. Με κάθε τίμημα να παραμείνουν οι χώροι ανοικτοί για τα παιδιά . Το επιβεβαίωσα βάζοντας την υπογραφή μου για την συνέχιση λειτουργίας του γυμναστηρίου στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ-1ο Γυμνάσιο. Το απόδειξαμε ως σχολική επιτροπή αφήνοντας τα παιδιά το καλοκαίρι να παίζουν μπάσκετ στους αύλειους χώρους των σχολείων. Σαν σχολική επιτροπή επισκευάσαμε τις μπασκέτες για να μπορούν να αθλούνται τα παιδιά. Συνεργαστήκαμε με τις ομάδες και τις διευκολύναμε για να μπορούν να προπονηθούν και με ρωτάτε ποιά είναι η θέση μου; Με πράξεις απαντώ και αυτά που λέω τα τηρώ . Αν και πρέπει να αναθεωρήσω τις σκέψεις μου γιατί κάποιοι δεν εκτιμούν και δεν σέβονται όταν τους δίνεται κάτι με ευκολία.
Όσο για τις ώρες λειτουργίας του γηπέδου ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΟΑ σε μια ομόφωνη απόφαση τι να πει κανείς;Όταν ψηφίζουν το ωράριο λειτουργίας και μέλη που ανήκουν στην αντιπολίτευση. Φυσικά το πολιτικό κόστος το έχει ο Πρόεδρος.
Ο καθένας πράτει όπως νομίζει και πιστεύει ότι έτσι θα διασφαλιστεί από τυχόν ποινικές ευθύνες
. Μήπως πρέπει να αρχίσω να κάνω και εγώ το ίδιο;
Ακολουθεί η επιστολή με το τι έλεγα το 2013

http://www.aeginaportal.gr/aftodioikisi/themata/10320-epistoli-apo-to-dimotiko-symvoulo-niko-oikonomou-gia-tin-episkevi-tis-perifraksis-tou-dimotikoy-stadiou-aiginas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου