MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ελλαδικό Κυνοβούλιο, οι μισθοί των Κοτζαμπάσηδων!

2 σχόλια:

  1. Τον τότε υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο να φωνάξετε η να του στείλετε mail για να δει τα χάλια που μας υποχρεώνουν να ζούμε και να βιώνουμε. Εάν μας δόση τις μίζες που έχει πάρει θα λύσουμε το μισό πρόβλημα του χρέους που έχει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας φίλος μου , ο οποίος ζει στην Αίγινα, μου έχει πει μια αληθινή ιστορία, τον πήρε τηλέφωνο ο θείος του τηλέφωνο (οικονομικός αξιωματικός του ελληνικού στρατού) ο εν λόγω θειος συμμετείχε στην επιτροπή για την αγορά όπλων του αιώνα, σημειωτέον δεν είχε δικαίωμα ψήφου, επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου την πρώτη τετραετία του , ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί δεν μπορέσε να αντιδράσει στην απόφαση γαι την αγορά όπλωβ και ότι αυτό υποθηκεύει το μέλλον των επόμενο γενεών και της Ελλάδος. Τα είπε όλα ο θείος του φίλου μου σε μια πρόταση τα υπόλοιπα είναι περιττά από εμάς. Πάντως μαζί δεν τα φάγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή