MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

H ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΣΕ



Η καζούρα που γίνεται με την φούστα του Σισέ θυμίζει παλιές εποχές τότε που υπήρχε η πλακίτσα μεταξύ τον αντιπάλων. Τότε που ο χαμένος κέρναγε καφέδες ή ούζα , που βγαίνανε τα κηδειόσημα και οι γνωστές πλακίτσες . Το βασικότερο ότι όλοι μαζί μια παρέα πήγαιναν να δουν το ματς στο γήπεδο και ας υποστήριζαν διαφορετική ομάδα. Τώρα ποιός τολμάει να  πάει σε αντίπαλο γήπεδο κινδυνεύει. Ας καταλάβουμε όλοι μας ότι είναι ένα παιχνίδι  μην ψαχνόμαστε για το ενα ανάποδο φάουλ ή αράουτ αλλά για την ποιότητα του παιχνιδιού και τις τακτικές. Κάποτε πρέπει να ξεφύγουμε από την μιζέρια και να ανεβάσουμε επίπεδο.
Τελικά χρειάζεται να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις με χιούμορ , όπως είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Όσο για το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι το Χ βολεύει τον Ολυμπιακό όμως στο Καραΐσκάκη παίζει πάντα για νίκη πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός. Τέλος νίκη του Παναθηναϊκού στο Καραΐσκάκη, που δεν το εύχομαι , παίρνει ξανά φωτιά το πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου