MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ

Με αφορμή , κατά την άποψη μου, την αναίτια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του υπ. βουλευτή και Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Κατσαφάδου και της δημοτικής παράταξης Αίγινα Κίνηση Ευθύνης έχω να επισημάνω ότι:
Όλοι μας έχουμε ένα κοινό στόχο να λύσουμε ένα πρόβλημα που απασχολεί το νησί μας τις τελευταίες δεκαετίες, ο καθένας μας έχει δικαίωμα να προτείνει την καλύτερη λύση κατά την δική του κρίση , Δημοκρατία έχουμε άλλωστε.
Θεωρώ περιττή την επίθεση προς τον κο Κατσαφάδο γιατί και εκείνος προβληματίζεται , καταθέτει τις σκέψεις του και ασχολείται με τα προβλήματα του νησιού μας.
Προσωπικά πιστεύω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  πρέπει να ενώσουμε γνώσεις , απόψεις , διάθεση και επιτέλους  να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς αντιπαραθέσεις τέτοιου τύπου που μόνο καλό δεν κάνουν.
Αν διαβάσουμε προσεκτικά και τις δηλώσεις των δυο πλευρών θα δούμε ότι υπάρχει κοινό σημείο και αυτό δεν είναι άλλο παρά ο υποθαλάσσιος αγωγός. Ο κος Κατσαφάδος δεν διεκδίκησε την πατρότητα της ιδέας του αγωγού τους προβληματισμούς του κατέθεσε . Χαίρομαι που ένας νέος πολιτικός καταθέτει δημόσια τις προτάσεις του και ασχολείται πραγματικά με τα προβλήματα του νησιού μας. Τέλος δεν προκύπτει από πουθενά πρόταση ή εισήγηση του κου Κατσαφάδου για συνεργασία του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ νήσων. Το αντίθετο συμβαίνει αφού ο κος Κατσαφάδος διατυπώνει τις ενστάσεις του για τα ποιοτικά στάνταρ του νερού αλλά και για την τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει η ΕΥΔΑΠ.
Είναι σαφές ότι ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  υποστηρίζει  και αντιμετωπίζει θετικά την ιδεατή λύση που υποστηρίζουμε όλοι, την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού.Απλά επισημαίνει το αυτονόητο ότι έργο αυτό δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ακόμα και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν οι προσπάθειες όλων. Ελπίζω ότι η αντιπαράθεση του Κουκούλη οφείλεται σε λανθασμένη ερμηνεία αλλά και στην επιθυμία του να προχωρήσει το έργο του υποθαλλάσιου αγωγού.


Νικόλαος Οικονόμου
Δημοτικός σύμβουλος Αίγινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου