MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ - ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η επιστολή μου στο δημοτικό συμβούλιο της 18/09/2012.
“Xθές 17/09/2012 έγινε η σύσκεψη των αρχηγών των παρατάξεων στο γραφείο του Δημάρχου το θέμα της συζήτησης ήταν η επεξεργασία των προτάσεων , που είχαν γίνει στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στις 31/08/2012 , για τα σκουπίδια . Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος της ποιότητας ζωής ο οποίος μας είχε τιμήσει με την απουσία του στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που είχε θέμα της αρμοδιότητας του.
 Παρόντες ήταν επίσης οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης κ.κ. Γρηγορόπουλος, Κουκούλης, Κοττάκης καθώς και οι κ.κ. Πανταζής και Κομματάς (Υπεύθυνος καθαριότητας και Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων, αντίστοιχα). Δεν παρευρέθη όμως ο εισηγητής του θέματος κος Χαράλαμπος Μαράκης. ΓΙΑΤΙ;
 Γιατί πολύ απλά δεν το κάλεσε ο δήμαρχος παρότι υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου για το ποιοι θα συμμετέχουν στην συνάντηση. Κατά την ταπεινή μου άποψη συντελέστηκε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ.
 Οι κ.κ. Γρηγορόπουλος και Κουκούλης ρώτησαν τον κ. Δήμαρχο γιατί απουσίαζε ο κ. Μαράκης. Προσωπικά πιστεύω ότι έπρεπε να αποχωρήσουν από την συζήτηση διότι με την πράξη αυτή καταλύονται οι δημοκρατικοί θεσμοί.
 Ερωτώ για ποιο λόγο βρισκόμαστε τώρα εδώ, ποιός είναι ο ρόλος μας; Για να πάρουμε μια απόφαση που θα την ερμηνεύσει όπως θέλει η διοίκηση;
 Είναι προσβολή αυτό που έγινε τόσο ως προς τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου όσο και ως προς το πρόσωπο του συναδέλφου κου Μαράκη ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του, για την κοινωνική του προσφορά αλλά και το σημαντικότερο ότι είναι αγαπητός σε όλους μας.
 Αν προσπαθεί να απαξιώσει ο κος Δήμαρχος με αυτή του την ενέργεια τον συνάδελφο κ. Μαράκη θα του θυμίσω ότι δεν πρέπει να μιλήσει ξανά εδώ σε αυτή την αίθουσα για πολιτικό ήθος.
 Συγνώμη αλλά αυτή την ενέργεια την θεωρώ προσβλητική”. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κος Πετρίτης είπε ότι ήμουν εκτός θέματος. Απαντώ δημόσια: ότι είναι ηθικό είναι και ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Όσοι υποστηρίζουν την θεωρία του "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"  πρέπει να  καταλάβουν ότι η ανοχή της κοινωνίας έχει τελειώσει και ας προσέξουν. Αν έχουν μάθει να ζούν με την νοοτροπία του  "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"  θα τους πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ύστερα από τα Βίντεο που είδα στο aeginaportal.gr κλικ  εδω σε σχέση με το χθεσινό θέμα έβγαλα το παρακάτω συμπέρασμα και ειναι και η άποψη μου.
Τον Δήμαρχο κύριο Σακκιώτη  τον οδήγησαν σε μια πολιτική απρέπεια , σε ένα κακό χειρισμό ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κυριος Πετρίτης Π. και ο Γραμματέας του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου κύριος Τζίτζης Νίκος (αναπλήρωνε τον κυριο Νικολούζο Εμ.).
Το ερώτημα που τίθεται  είναι ότι δεν σημείωσαν σωστά την πρόταση; ή γράψανε την πρόταση όπως την θέλανε;
Πάντως από την μεριά μου το θέμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι.

ΥΓ
Μπορεί να ήμουν αυστηρός στην τοποθέτηση μου αλλά δεν φταίω εγώ. Ας βρεί ο  Δήμαρχος ποιοί τον εκθέτουν και του κάνουν ζημιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου