MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ "Περί έγκρισης εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή στο περιοδικό «Ο Δήμαρχος της Αττικής», της Ένωσης Δημάρχων Αττικής. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος"


ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ "Περί έγκρισης εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή στο περιοδικό «Ο Δήμαρχος της Αττικής», της Ένωσης Δημάρχων Αττικής. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος"
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ . Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1590 € ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ 500 € .
Τα χρήματα που ζητούσε η δημοτική κοινότητα Μεσαγρού για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν ήταν πάνω από 300 € . Συνολικά για όλες τις εκδηλώσεις 800 € .
Εν κατακλείδι για τις εκδηλώσεις που θα ήταν ευχαριστημένοι οι πολίτες του νησιού 800 € για την προβολή του Δημάρχου 1600 € . Τι είναι προτιμότερο; το αφήνω στην κρίση σας.
Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνουν οι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής αν θα το ψηφίσουν ή όχι εγώ πάντως θα πω ΟΧΙ γιατί τα διαπιστευτήρια η δημοτική αρχή που έχει ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ το έδειξε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου