MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΙΓΙΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ



Κάποια πράγματα ας τα αναλύσουμε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης Nektarios Leoussis τοποθετήθηκε (στο τελος του βιντεο 2 του aeginaportal) για την μη λειτουργία του κέντρου υγείας για τις ηλικίες 60-64 , η τοποθέτηση του με βρίσκει απόλυτα να συμφωνώ  μιας και κάτι τέτοιο το είχα θίξει σχεδόν από την πρώτη στιγμή με ανάρτηση στον τοίχο μου. Η είδηση που βγήκε είναι ότι ενημέρωσε την αντιπεριφερειαρχή νήσων και η απάντηση που πήρε ήταν για κλάματα "αν και λάθος μας δεν είναι τόσο τραγικό" (36 λεπτό στο βιντεο).   Εννοούσε οτι δεν είναι τραγικό που δεν είναι  εμβολιαστικό κέντρο στην ομαδα 60-64 στο Κ.Υ. Αίγινας 

Ποιό δεν είναι το τόσο τραγικό;  Πραγματικά αναρωτιέμαι . 

Το ότι όσοι θέλουν να εμβολιαστούν θα πρέπει να πάνε στον Πειραιά και να διανυκτερεύσουν , το ότι θα έχουν επιπλέον έξοδα, το ότι κινδυνεύουν να μολυνθούν πριν καν εμβολιαστούν;    Τι να πώ απαντάνε με ελαφριά την σκέψη σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. 

Φυσικά το πόσο σοβαρά παίρνουν το θέμα υγείας το είδαμε με την παρέμβαση για την θέση του προέδρου στο Κέντρου Υγείας Αίγινας , και ύστερα κατηγορούσαμε το ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο της Σαντορίνης. 

Αντι να αντιδράσουν άμεσα όπως έκαναν για τον πρόεδρο και να λυθεί μέσα σε δύο τρεις μέρες . Κλώθανε τα αυγά . 

Και αφου ο κόσμος έστειλε επιστολές στο υπουργείο Υγείας και στους βουλευτές  . Πάρθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει εμβολιαστικό κέντρο για την ομάδα 60-64 .

Έτσι λοιπόν βγάλαμε δελτίο τύπου για να καρπωθούμε τα ψηφαλάκια . Γνωρίζοντας ότι ο κόσμος δεν ασχολείται. Με το που θα ανακοινωθεί  η 'επιτυχία του εμβολιαστικού κέντρου' , κάτι που ήταν αυτονόητη υποχρέωση , τα παπαγαλάκια θα κάνουν αναρτήσεις για το μέγεθος της επιτυχίας. 

Μόνο που η επιτυχία οφείλεται στην αντίδραση των πολιτών που ανάγκασαν τους αιρετού ς που κοιμόντουσαν να ξυπνήσουν αλλά και να ενεργοποιήσουν τους εκπροσώπους μας στην βουλή να πιέσουν την κατάσταση για να λυθεί το θέμα . 

Δεν σχολιάζω την αντίδραση του προέδρου του κέντρου υγείας Αίγινας σε αυτό το θέμα τα λέει όλα η δήλωση της χελώνας "τον πέρασα".

Έχουμε γυρίσει στην εποχή του Γκόρτσου και του Μαυρογιαλούρου.

ΥΓ καλό είναι να αναβαθμιστεί η σελίδα της αντιπεριφέρειας νήσων οτι αφορά τα των εμβολιασμών . Εχει μείνει στο 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου