MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Τελικά ύστερα από 6 χρόνια κατάφεραν να πάρουν πρωτάθλημα ,το αποτέλεσμα ποιό είναι αντί να χαίρονται και να καταφέρουν να διατηρήσουν το ψυχολογικό προβάδισμα που τους δίνει ο τίτλος τσακώνονται μεταξύ τους.
Τελικά μπήκε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο του Κόκκαλη, να τους αφήσει να πάρουν το πρωτάθλημα για να διαλυθούν, αφού γνωρίζει λόγω εμπειρίας ζωής ότι είναι δύσκολο να τα βρούν τόσο έντονες προσωπικότητες μεταξύ τους, ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να γίνει αυτό ύστερα από μια μεγάλη επιτυχία .

Υ.Γ. Χιούμορ κάνουμε με τα χάλια του αντίπαλου μας. Σάν οπαδός χαίρομαι, σαν φίλαθλος λυπάμαι για αυτά που γίνονται στον ΠΑΟ.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου