MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο Αντώνης της πλατείας τα είπε όλα...



«Έχω ένα μειονέκτημα να είμαι ρομαντικός. Πιστεύω στη Γαλανόλευκη, πιστεύω στο "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια". Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αυτό που λένε οι άλλοι "ακροδεξιός"». Με τα λόγια αυτά, o πολίτης που βρέθηκε στο Σύνταγμα, μίλησε για τα όσα βιώνει, από τη δική του οπτική γωνία, τα όσα ζει στη χώρα που μεγάλωσε.
Μίλησε για ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ με τα δικά του απλά λόγια, ήταν όμως στην απ' έξω για αυτό και δεν ακούστηκε. Τι δεν είπε πρέπει να ψάξουμε, ο εκφραστής του μέσου Έλληνα έβγαλε ψυχή , έβγαλε θυμό έδειξε το πρόσωπο του πραγματικού αγανακτισμένου ι δεν τους φοβήθηκε τα είπε επώνυμα . Αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους τους πολιτικούς.
Δεν μπορώ να το κρύψω βλέποντας το βίντεο συγκινήθηκα, βούρκωσα έγινα ένα με τον Αντώνη, γιατί ο Αντώνης της πλατείας με εκφράζει απόλυτα δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου