MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Κινητοποιήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με σύνθημα «ή τα μέτρα ή εμείς», οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση αποφάσισαν σειρά κινητοποιήσεων εν όψει της ψήφισης των νέων όρων του Μνημονίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, την ημέρα που θα κατατεθεί το νέο Μνημόνιο στη Βουλή, θα καταληφθούν τα δημαρχεία του Περιστερίου, της Νέας Ιωνίας, του Αγίου Δημητρίου και του Πειραιά. Τα δημαρχεία θα μετατραπούν σε κέντρα τοπικού συντονισμού συζητήσεων και οργάνωσης πολύμορφων πρωτοβουλιών. Τις ίδιες ημέρες, θα καταληφθούν οι ΧΥΤΑ Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Οι εργαζόμενοι, επίσης, θα συμμετέχουν σε άλλες πρωτοβουλίες κατάληψης δημοσίων κτιρίων, ενώ θα προετοιμαστεί και μηχανοκίνητη πορεία στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, «τις επόμενες ημέρες οι εργαζόμενοι καλούνται να δώσουν τη ΄Μητέρα των μαχών΄».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου