MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ


Από εχθές ημέρα Πέμπτη μπορούν  να πάρουν  στα χέρια τους τα σχολικά βιβλία της φετινής χρονιάς, όσοι μαθητές και γονείς ενδιαφέρονται χωρίς να χρειασθεί να ψάξουν και να καταφύγουν σε πολυέξοδες λύσεις.

Γ ια καλύτερη εξυπηρέτηση σας εδώ θα βρείτε τους συνδέσμους για να  ”κατεβάσετε” τα σχολικά βιβλία. Μια που το υπουργείο αδυνατεί να κάνει την δουλειά του…
Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
Βιβλία Δημοτικού
Βιβλία Γυμνασίου
Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
Προσχολική Αγωγή
■ Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του«Ψηφιακού Σχολείου» του υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση “http:digitalschool.minedu.gov.gr,του υπουργείου , οι μαθητές μπορούν να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους – και βεβαίως να τυπώσουν - το σύνολο των σχολικών εγχειριδίων, χωρίς πρόβλημα.
Βήμα –βήμα ο μαθητής μπορεί να «ανοίξει» τα βιβλία και «φυλλομετρώντας» το περιεχόμενο να ξεκινήσει τη μελέτη των σχολικών βιβλίων, πριν ακόμα να χτυπήσει το κουδούνι.
Επιπλέον,  όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Παιδείας, από τη Δευτέρα όλοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου θα έχουν ένα dvd στην τσάντα του , όπου θα εμπεριέχεται το σύνολο των γνωστικών αντικειμένων που θα διδαχθούν, ενώ στους μαθητές του δημοτικού η διδασκαλία θα γίνεται με dvd που θα χειρίζεται ο δάσκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου