MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  «ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Αγαπητοί φίλοι  θέλω να αναφερθώ με αφορμή την επέτειο της εκλογής μας , σε ένα θέμα που άπτεται του δικού μου ψυχισμού πριν από ένα χρόνο κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών με το κεντρικό μας σύνθημα το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όλοι μαζί για το καλό του νησιού μας και για το καλό των συμπολιτών μας. Άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους οι περισσότεροι από εμάς ξεπεράσαμε τις όποιες μικροπολιτικές διαφορές μας και συντονιστήκαμε πάνω σε μια κοινή συνισταμένη , το πώς θα μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας επιχειρώντας ένα φαινομενικά δύσκολο εγχείρημα.
Ένα χρόνο μετά, και ένας χρόνος είναι ικανό χρονικό διάστημα για να κρίνεις, προβληματίζομαι αναρωτιέμαι και θέτω ανοικτά και έντιμα αυτούς τους προβληματισμούς μου ενώπιον όλων μας.
Καταφέραμε να βαδίσουμε πάνω στην κοινή συνισταμένη;  την οποία είχαμε θέσει ως βασικό πολιτικό μας στόχο  ή βρισκόμαστε απέναντι σε παράλληλους πολιτικούς βηματισμούς που  όσο και αν προεκταθούν στο άπειρο δεν μπορούν ποτέ να συναντηθούν . Όλο αυτό δεν είναι φιλοσοφικές αναζητήσεις ή στοχασμοί . Ορμώμενος από συγκεκριμένες συμπεριφορές έτσι όπως εγώ τις έχω εκλάβει και εύχομαι να κάνω  ΛΑΘΟΣ. Σε πολλές περιπτώσεις λειτουργήσαμε και λειτουργούμε ατομικά και όχι συλλογικά εγωϊσμοί που πολλές φορές φτάνουν στα όρια της μικροπρέπειας και ενδοοικογενειακά πισώπλατα μαχαιρώματα, λόγια που ακούγονται  δεξιά και αριστερά δεν τιμούν κανέναν  από εμάς και το χειρότερο προβοκάρουν το κοινό μας όραμα, το δυσάρεστο είναι ότι συμβαίνει μόνο λίγους μήνες μετά από την εκλογή μας.  Αυτά με κάνουν να αναρωτιέμαι τι έχει φταίξει γιατί σίγουρα ποτέ δεν ήταν στραβός ο γιαλός και μάλιστα σε μια εποχή δύσκολη για όλη την κοινωνία σε μια εποχή που ο καθένας από εμάς ψάχνει να μαζέψει τα κομμάτια του  (επαγγελματικά, οικονομικά ) που οι πολίτες ψάχνουν απεγνωσμένα μια σταθερά πάνω στην οποία να πιαστούν ΔΕΝ έχουμε κανένα δικαίωμα εμείς να δίνουμε αυτή την απογοητευτική εικόνα.
Για του λόγους που προανέφερα παίρνω την πρωτοβουλία να αναφερθώ σε αυτά ένα χρόνο  μετά γιατί όπως υποστηρίζω  και λέω στους συμπολίτες μας αν το πρώτο ημίχρονο δεν έχει πάει καλά έχουμε μπροστά μας  άλλα τρία ημίχρονα για να τα καταφέρουμε και το πιο σημαντικό και σας κάνω κατάθεση ψυχής εγώ δεν πολιτεύθηκα για να μετρήσω τον εγωϊσμό μου  και  την πολιτική μου δύναμη κάποια Κυριακή απόγευμα ΠΙΣΤΕΨΑ και ΠΙΣΤΕΥΩ ακόμα στο κοινό μας όραμα.
Δήμαρχε δεν σου ζήτησα τίποτα και δήλωσα απλός στρατιώτης στο όραμα και τους στόχους  του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Υ.Γ. 1 Αυτά είπα τότε σε προσυμβούλιο και ο Ηλίας ο Μπέσης συμφώνησε μαζί μου αλλά…..………… πιστεύω να μην βρεθεί κανένας από τους παρόντες και τα αρνηθεί .
Υ.Γ.2  ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου