MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ 18/06/2012


  1. Τι γίνεται με το έργο της πλατείας Γιαννούλη στην Σουβάλα; πότε θα γίνει ; αν είναι να ξεκινήσει άμεσα καλώς αλλιώς προτείνω να πάρει παράταση το έργο για μετά τον Σεπτέμβριο επίσης προτείνω να εφαρμοστεί η απόφαση του τοπικού δημοτικού διαμερίσματος Βαθέως , η οποία έχει παρθεί επί προεδρίας κου Κασιμάκη και εφαρμόστηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον πρώην πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος τον κο Καλαμάκη, με την εφαρμογή της απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων οι πολίτες θα συνηθίσουν σιγά σιγά αυτό το μέτρο. 
  2. Τί γίνεται με την πλωτή στο λιμάνι της Σουβάλας πότε θα μπεί; 
  3. Τι γίνεται με το ασύρματο δίκτυο  στο λιμάνι της Σουβάλας πότε θα λειτουργήσει; τα παραπάνω που σας ερωτώ κύριε πρόεδρε του λιμενικού ταμείου τα είχαμε υποσχεθεί στους επαγγελματίες της Σουβάλας πέρυσι (τον Οκτώβριο)  εγώ , ο κος Πετρίτης και τέως πρόεδρος κος Καλαμάκης.

Προεκλογικά κύριε Πρόεδρε του λιμενικού ταμείου είχατε υποσχεθεί στους ταξιτζήδες ότι θα τους ικανοποιήσετε το αίτημα με αριθμό πρωτοκόλλου (κατέθεσα την αίτηση στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου) , το οποίο  είχαν κατάθεσή  στην προηγούμενη αρχή του λιμενικού ταμείου και ζήταγαν το περίπτερο το οποίο κατέχει τώρα το ΚΤΕΛ Αίγινας. Αν υπάρχουν δυσκολίες στην ικανοποίηση του αιτήματος προτείνω το συγκεκριμένο περίπτερο να το παραχωρήσετε στην  επιτροπή Τουρισμού ώστε να υπάρχει ένα περίπτερο που θα ενημερώνεται ο επισκέπτης σχετικά με το νησί.
 Προτείνω επίσης στο λιμάνι της Σουβάλας, αφού δεν έχουμε δρομολόγια φερυμπόατ και δεν προβλέπω να έχουμε, να γίνει διαγράμμιση  για κάποιες θέσεις αυτοκινήτων , έτσι θα λυθεί κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα παρκινγκ στην Σουβάλα έστω προσωρινά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου