MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΝΑΣ


Υπάρχει θέμα επί προσωπικού λόγω ότι το θέμα πήρε δημοσιότητα .
Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο κύριε Πρόεδρε ο Δήμαρχος είπε την εξής φράση «είναι ζήτημα πολιτικού ήθους» αναφερόμενος  προς το πρόσωπο μου.
Κατόπιν τούτου μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες , για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω
·        Αν πολιτικό ήθος είναι να διαχειρίζεσαι χρήματα μόνος σου για κάτι που αφορά όλους τους πολίτες του νησιού χωρίς  να δίνεις λόγο σε κανέναν;.
·        Αν πολιτικό ήθος είναι  να αποκρύπτεις επιμελώς από τους συνεργάτες σου πληροφορίες οι οποίες είναι σημαντικές για αποφάσεις;.
·        Αν πολιτικό ήθος είναι να έχεις καταθέσει άλλη πρόταση σε ΝΠΙΔ και άλλη πρόταση να φέρνεις στο δημοτικό συμβούλιο;.
·        Αν πολιτικό ήθος είναι να ζητάει υπερβολική αμοιβή ο Πρόεδρος της κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου για τον εαυτό του , σε μια επιχείρηση που ο ίδιος ο τίτλος λέει πολλά Κοινοφελής δηλαδή προς όφελος του κοινού αλλιώς θα είχε άλλον τίτλο Προσωποφελής ή Εαυτοφελής;.
·        Αν πολιτικό ήθος συμπεριλαμβάνεται να είναι κάποιος ψεύτης και πλαστογράφος;.
·        Αν πολιτικό ήθος είναι να δηλώνεις ανεξάρτητος συνδυασμός και το κατεξοχήν στέλεχος που εκπροσωπεί τον συνδυασμό μετά τον Δήμαρχο να κατεβαίνει υποψήφιος με ένα κόμμα χωρίς καν να έχει ενημερώσει τους συμβουλους της παράταξης του  και ταυτόχρονα να διατηρεί την ιδιότητα του ως Πρόεδρος , νόμιμο είναι αλλά μάλλον για εσάς και ηθικό;.
·        Αν πολιτικό ήθος είναι να σου κάνουν ερωτήσεις δημοτικοί σύμβουλοι και να τους αγνοείς επιδεικτικά.;
Υπάρχουν και άλλα πολλά αν ΟΜΩΣ δεν σκοπεύω να μακρηγορήσω θα κάνω ένα τελευταίο ερώτημα προς τον κύριο Δήμαρχο.
Επειδή πιστεύω ότι δεν έχω αλλάξει ως χαρακτήρας, δεν με άλλαξε η εκλογή μου ως δημοτικό σύμβουλο,  θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : όταν μου ζήταγες να είμαι υποψήφιος μαζί σου δεν ήξερες  το ήθος μου; Όταν έβαζα χρήματα για να στηρίξω οικονομικά τον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , τότε που  οι τσαμπατζήδες και τρακαδόροι σφύριζαν αδιάφορα άσχετα αν μετά κατάλαβαν θέσεις αυτοί τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, για να είσαι τώρα στην καρέκλα του δημάρχου και να κάνεις τώρα τον δήμαρχο τότε είχα πολιτικό ήθος;
Φαίνεται πως το πολιτικό ήθος είναι να ζητάς θέσεις και αξιώματα και όχι να δηλώνεις εξαρχής εργάτης ενός συνδυασμού, πολιτικό ήθος είναι το άλλα ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ άλλα ΠΡΑΤΤΕΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου