MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΑ

ΠΡΟΣ
 ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΙΓΙΝΑ 19/07/2012
 ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
 Θα ήθέλα να ενημερωθώ
 1) Πως έχουν διατεθεί λεπτομερώς τα χρήματα που έχουν έρθει για την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  απο την Περιφέρεια και την ΕΕΤΑΑ.
 2) Πως ακριβώς πληρώνεται η γραμματέας της ΚΕΔΑ και αν υπάρχουν χρήματα για την γραμματέα τότε γιατι δεν υπάρχουν  για το προσωπικό της για την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?
3) Ποιά θα ήταν η διαφορά αν είχαν υπογράψει στις 25 Ιουνίου για τα χρήματα που δεν είχαν λάβει ? Γιατί η γραμματέας είπε πως αν υπέγραφαν τότε πως θα πληρωνόταν την ίδια μέρα  ?
 4) Η ΚΕΔΑ είναι μια κοινωφελής επιχείρηση με κάποια έσοδα ( θέατρο, φιστίκι φεστ, κλπ) . Γιατί τα χρήματα όταν έρχονται μοιράζονται και για άλλες δραστηριότητες πέρα του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και γιατί δεν μπορούν να διατεθούν για τη μισθοδοσία των εργαζομένων  χρήματα απο τις άλλες δραστηριότητες της ΚΕΔΑ?


 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου