MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Σε τοπικό  μπλογκ γράφτηκε ψευδώς ότι έκανα καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο για τις απευθείας αναθέσεις  του Λιμενικού Ταμείου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Έχω όμως να επισημάνω το εξής:
 Όταν έγινε το συμβούλιο του λιμενικού ταμείου , στο οποίο υπήρχε θέμα με τα τιμολόγια τα οποία δεν μπορούσαν να πληρωθούν, ο κύριος Αντώνιος Μούρτζης είπε τότε " Που είναι τα μαδέρια της Αιγινήτισας , που είναι τα ξύλα του μπητς βόλευ , που είναι η  ξυλεία που είχε αγοραστεί από τον Λεούση και ήταν για πάτωμα ..." και άλλα πολλά τα οποία δεν τα είδαμε γραμμένα από τον αυτοαποκαλούμενο "δημοσιογράφο".  Γιατί άραγε;
Για να τον βοηθήσω τον "δημοσιογράφο" του συνιστώ να ρωτήσει τον δήμαρχο Αγκιστρίου κύριο Αθανασίου , είναι λογιστής του γιατί δεν τον ρωτάει;. Ο κύριος Αθανασίου έχει υπογράψει την παραλαβή έργων. Ας τον ρωτήσει λοιπόν και περιμένουμε με αγωνία άρθρα του .
Αν θέλει να με βάλει ασπίδα - σύμφωνα με τα γραφόμενα του  "Θα ξετυλίξουμε λοιπόν το κουβάρι του Λιμενικού Ταμείου και όποιος έχει κάποια αντίρρηση ή για κάποιο άλλο λόγο θιγεί από αυτά που θα έρθουν στην επιφάνεια, τα παράπονά του στον καταγγέλλοντα ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο." δεν θα είμαι το εργαλείο άμυνας του στις όποιες ενέργειες του ας βρει άλλο τρόπο .

 Επειδή τα γραφόμενα στο άρθρο του είναι αναληθή επιφυλάσσομαι  κάθε νόμιμου δικαιώματος για να προφυλάξω την τιμή και την υπόληψη μου.
Αν θέλει να θίξει το θέμα των απευθείας αναθέσεων ας το κάνει περιμένω τις ενέργειες του, όχι όμως βάζοντας ασπίδα εμένα.

ΥΓ
Το θέμα έχει συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο έχουν γίνει καταγγελίες απο μέλη της αντιπολίτευσης  εδώ και μήνες. Ο κύριος Τάκης Βάρτζελης είχε δηλώσει ότι "πράγματι έγιναν κάποιες υπερβολές  αυτό έγινε για να μείνουν τα χρήματα στην τοπική αγορά της Αίγινας".
 Για ότι γράφω επικαλούμαι  τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου. Οι ερωτήσεις και οι θέσεις μου είναι καταγεγραμμένες . Ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου είναι να υπερασπίζεται το δημόσιο χρήμα και να αναδεικνύει τις τυχόν σκιές που υπάρχουν.
Το θέμα του λιμενικού ταμείου έχει συζητηθεί πάνω απο τρεις μήνες και όχι τωρα. Στο που αποσκοπεί ο "δημοσιογράφος" με αυτό το δημοσίευμα δεν γνωρίζω .
Περιμένω με αγωνία να δω γραμμένα  τι θα του πει ο δήμαρχος Αγκιστρίου κος Αθανασίου.

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου