MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΑΙΓΙΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αγαπητέ αρθρογράφε,  ξεκινώντας από την παρατήρηση ότι ο στρατευμένος στην ίδια υπόθεση με εσάς και συναγωνιστής σας με τον κύριος Ντρής ήταν πολύ πιο κόσμιος στην τοποθέτηση του για το τι έγινε στο θέμα εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, από ότι εσείς στο άρθρο σας  στα Αιγινίτικα Νέα.

Πρέπει να ξέρετε ότι στα 3 και πλέον χρόνια που είμαι δημοτικός σύμβουλος προσπάθησα να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των πολιτών μου και το δημόσιο χρήμα . Ήμουν παρόν και τοποθετήθηκα σε όλα τα ζητήματα όπως : απώλειες νερού , αποκομιδή απορριμμάτων (μέχρι υπογραφές μάζεψα για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και το οποίο έγινε) , ακτοπλοϊκά δρομολόγια  και τιμές εισιτηρίων , εισφοροδιαφυγή στα εισιτήρια θεάτρου της ΚΕΔΑ, παρέμβαση στην Κολόνα, για τις 145 απ ‘ ευθείας αναθέσεις  στο λιμενικό ταμείο, την προσπάθεια  να πάρει με υπόγειους τρόπους ετήσιο μισθό 25.000 ετρώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, αγώνα για τις ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ , για την περίφραξη στα Λουτρά της Σουβάλας, για τις λακκούβες , για την κοινωνική πολιτική του δήμου, για τα οικόσιτα. Για όλα αυτά είχα πάρει θέση κάτι από ότι παρακολουθώ εσείς κύριε Ντελή τα περάσατε με «ελαφρά τη  καρδία» . Φαίνεται ότι ενδιαφερόσαστε πιο πολύ για το  περιβάλλον στις Σκουριές παρά για το φυσικό περιβάλλον της Αίγινας,  το οποίο κακοποιήθηκε βάναυσα  με τους όγκους σκουπιδιών και  με την καταστροφή  του περιβάλλοντος που έγινε στην περιοχή της Κολόνας. Μπορεί  εγώ να ξέρω  από ποδοσφαιρικούς αγώνες και μόνο από στοίχημα  αλλά έδωσα τον αγώνα για θέματα που αφορούν τοπικά ζητήματα . Σε αυτούς τους αγώνες σας είδα απλό παρατηρητή.  Άν  όλος ο επαναστατικός σας  οίστρος είναι για το θέμα της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές σας προτείνω  να πάτε εκεί να κάνετε τον αγώνα σας.
Με ψηφίσματα δεν κερδίζονται αγώνες.
Σε άγρα ψηφοφόρων δεν συμμετέχω , αφήνω τον  πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  που το έχει ανάγκη, στην κυρία Κανελά που είναι γνωστή για τους αγώνες της τόσο στην οικονομική επιτροπή  όσο και στο Λιμενικό Ταμείο στα οποία συμμετέχει από την αρχή της διοίκησης Σακκιώτη.
Οι επαναστάσεις και οι αγώνες γίνονται και δίνονται από αριστερούς που κατεβαίνουν στα πεζοδρόμια και όχι από τους αριστερούς των σαλονιών.  Έχουμε μπουχτίσει από τους αριστερούς με δεξιά τσέπη.
Οι συντηρητικοί όπως μας αποκαλείται έφτασαν την Ελλάδα σε σχεδόν μηδενικό χρέος , να έχει βιομηχανία , να είναι πρώτη δύναμη στην Ναυτιλία, να έχει δυνατό νόμισμα. Ενώ η γενιά του Πολυτεχνείου που διοίκησε την Ελλάδα πάνω από τριάντα χρόνια την οδήγησε στο μνημόνιο αυτό που τώρα υποτίθεται ότι  πολεμάει ενώ στην ουσία το αβαντάρει.
Δεν είναι θέμα του δημοτικού συμβουλίου. Αν ήταν εκδήλωση συμπαράστασης θα ήμουν δίπλα. Όχι όμως ως θέμα δημοτικού συμβουλίου. Στα  πολιτικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ στην Αίγινα δεν συμμετέχω, του οποίου είσαστε μέλος. Θα την δεχόμουν την κριτική αν δεν είχε πολιτική σκοπιμότητα.
Σας προτείνω κύριε Ντελή εφόσον αγαπάτε και έχετε έντονο ενδιαφέρον   για τις Σκουριές να θέσετε την υποψηφιότητα σας   ως  δήμαρχος εκεί, 

  
ΥΓ.
Να σας θυμίσω ότι το 2006 είχατε κατέβει υποψήφιος σύμβουλος με τον συντηρητικό κύριο Κουκούλη και ποτέ δεν είδα να διαφωνείτε.
Στο Φεστιβάλ Θεάτρου είσαστε μέλος δεν σας είδα να διαμαρτύρεστε και παραιτηθήκατε σιωπηλά.
Τέλος θα φανεί εγωιστικό αλλά αν παρακολουθούσατε συμβούλια αρκετές φορές έχω χρησιμοποιήσει τον Καλικράτη . Δυστυχώς ή θα είσαστε αλλού ή δεν ακούσατε την παρατήρηση μου ότι το θέμα για την ΚΕΔΑ έπρεπε να έρθει μετά απο είκοσι μέρες . Σας ερωτώ κύριε Ντελή μήπως θέλετε να κάνω ένσταση εκεί για σας δείξω ότι ξέρω τους νόμους εις βάρος των εργαζόμενων ή να κάνω τα στραβά μάτια;
Αντί να κράξετε τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που το έφερε έξι μήνες μετά , είναι οφθαλμοφανέστατο  ότι το κάνει για άγρα ψήφων, σχολιάσατε εμένα, με υποτιμητικό τρόπο. Αιδώς κύριε Ντελή.
 Έχω το θάρρος της γνώμης και δεν κρύβομαι πίσω από ανωνυμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου