MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ το ΑΡΧΕΙΟ '' check your last profil visitors '' ειναι ΙΟΣ!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ το ΑΡΧΕΙΟ '' check your last profil visitors '' ειναι ΙΟΣ!!!!!
Από τις 18:00' ώρα Ελλάδας ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΙΟΣ (όπως όλα δείχνουν) που μεταδίδεται μέσω της λίστας των φίλων. Προσωπικά τον εντόπισα κυρίως σε ΟΜΑΔΕΣ (ίσως επειδή μεταδίδεται πιό γρήγορα σε περισσότερα μέλη).
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ: Διαγραφή της ανάρτησης χωρίς να ανοίξουμε το αρχείο. ΚΑΙ έλεγχος με το αντιϊκό πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε και διαγραφή του αρχείου όταν το βρει. Δεν γνωρίζω πόσο επικίνδυνος είναι, αλλά μεταδίδεται μεταξύ φίλων και ΟΜΑΔΩΝ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ανάρτηση ΚΑΙ στις ΟΜΑΔΕΣ όπου είστε (αν δεν υπάρχει ήδη), αν θέλετε αναμεταδόστε το ώστε να προστατευτούν οι φίλοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου