MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.


 Αν λοιπόν κάποιος θέλει να κάνει την πλάκα του ή πιο σωστά αν κάποιος θέλει να ξεφτιλίσει το τοπικό πολιτικό σύστημα σε ένα δήμο. Ποιά μπορεί να είναι η σκέψη του; Να κάνει κάτι πολύ  απλό να βάλει νέους και άφθαρτους, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις από συμφέροντα και συγγενείς , στην περίπτωση δε που δεν συμπληρώνει το απαιτούμενο αριθμό στελεχών του συνδυασμού να χρησιμοποιήσει το άρθρο 16 του3463/06  με το οποίο ένας  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έχει το δικαίωμα της προσωρινής μεταδημότευσης . Με αυτό τον τρόπο σίγουρα έχει κατορθώσει να κατεβάσει συνδυασμό.  Έτσι  δίνει το ραντεβού στην κάλπη με όλους αυτούς που θεωρεί ότι τον πολέμησαν , τον άδειασαν , δεν τον εμπιστεύτηκαν. Με μια τέτοια κίνηση δείχνει ότι δεν τους έχει ανάγκη είναι μόνος του και με ένα παρατρεχάμενο μπορεί να κάνει την δουλειά του.
Αν μάλιστα έχει σύμβουλο με  εμπειρία σε στήσιμο τέτοιου συνδυασμού δεν θα  είναι δύσκολο να στελεχώσει ένα τέτοιο συνδυασμό με στόχο την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές . Αν μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος έχει λαϊκό έρεισμα που θα του δώσει μέχρι 1000+ ψήφους τότε σίγουρα θα εκλέξει μαζί με τον εαυτό του τρείς συμβούλους. 
Στην περίπτωση που θέλει να βγάλει δημοτικό σύμβουλο τον δικό του άνθρωπο έχει δύο επιλογές: η πρώτη είναι να δώσει γραμμή να ψηφιστεί ο δικός του άνθρωπος   και εναλλακτικά σε  περίπτωση που δεν τα καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται να ψηφίσουν τον δικό του άνθρωπο , να παραιτηθούν οι σύμβουλοι που θα εκλεγούν μέχρι  ο δικός του άνθρωπος να καταφέρει να γίνει σύμβουλος.
Τρελό σενάριο , σενάριο επιστημονικής φαντασίας ίσως αλλά μην σας εκπλήξει αν το δείτε να υλοποιείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου