MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Διαβάζοντας τό φυλλάδιο ενημέρωσης δημοτών ενός  υποψηφίου δημάρχου  επισήμανα τα κάτωθι: 
"Τις βασικές προτεραιότητές του συνδυασμού του, οι οποίες είναι η αποκατάσταση των προβληματικών υποδομών, η εξυγίανση του Δήμου,  η εξεύρεση χρηματοδοτήσεων για αναπτυξιακά έργα,  αξιοποίηση χώρων  και η έμφαση στον τομέα της υγείας και στην επείγουσα διακομιδή ασθενών.
 Ακολούθησε ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων διάλογος με τους πολίτες, οι οποίοι ανέδειξαν τα κυρίαρχα προβλήματα της περιοχής, όπως το αποχετευτικό, η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η έλλειψη πεζοδρομίων και χώρων στάθμευσης, η κατάσταση και η διαχείριση των παραλιών κ.α."
Σας θυμίζει κάτι ; Φυσικά τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι το θέμα είναι σε τι κλίμακα είναι είναι αυτά τα προβλήματα. Όταν γράφω κλίμακα εννοώ με άριστα το 10 πόσο ικανοποιημένοι είναι οι δημότες ενός δήμου.
Στην Αίγινα η βαθμολογία είναι κάτω από την βάση. Για αυτό ευθυνόμαστε όλοι οι διατελέσαντες δημοτικοί σύμβουλοι . Το ζητούμενο είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Το ερώτημα που τίθεται είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι τους ενδιαφέρει πράγματι να βοηθήσουν την Αίγινα ή σκοπεύουν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα μικρά ή μεγάλα;
Ιδού η απορία...

Υ.Γ.
Σκόπιμα αφαίρεσα το όνομα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου