MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καλό παράδεισο φίλε.....


του Κυριάκου Πανταζη

Η πρόληψη είναι σοφότερη της ίασης. Δυστυχώς στο κράτος που ζούμε η ιστορία έχει καταδείξει πως πρόληψη δεν υπάρχει. Και η ίαση για να έλθει ( αν έλθει ) πρέπει κάποιος να θυσιαστεί και κάποιοι να τιμωρηθούν.
Όλοι μας φταίμε για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως όλοι μας ευθυνόμαστε που συντηρούμε με την φοβία, την εσωστρέφεια και την μικροαστική παθογένεια που μας διακρίνει, τέτοιους υπανθρώπους σαν τους δολοφόνους του άτυχου παιδιού, στη δύσμοιρη κοινωνία μας.
Όταν κλέβουν κάποιον μπροστά τα μάτια σου και ακούς το '' μη μπλέξεις '' του διπλανού σου, τότε είσαι συνένοχος.
Όταν ο νοερός στόχος κάθε ημέρας σου είναι να κλειστούν έξω από την αυλόπορτά σου τα προβλήματα και να μη σε αφορά τίποτα παρά το τομάρι σου, καπιλευόμενος πλιάτσικες δικαιολογίες για να καλύψεις στον ίδιο σου τον εαυτό, το θλιβερό γεγονός της εθνικής σου απαιδευσίας, τότε είσαι συναυτουργός.
Καλό παράδεισο φίλε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου