MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Έξυπνα Tips για Σωστή Αποτοξίνωση


Εκτός από τη χρήση κάποιου αξιόπιστου συμπληρώματος διατροφής για αποτοξίνωση με τις παρακάτω συμβουλές του διαιτολόγου καθάρισες!!

1. Προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά 5 γεύματα (πρωινό, snack, μεσημεριανό, snack, βραδινό), έτσι να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας και την καύση του λίπους.

2. Το πρωινό μας είναι απαραίτητο. Μας χαρίζει ενέργεια για όλη την ημέρα και βοηθάει στη μείωση του βάρους.

3. Πίνουμε κάθε μέρα τουλάχιστον 2 λίτρα νερό για να ενισχύσουμε την αποβολή των τοξινών από τα νεφρά. Η αφυδάτωση ενισχύει το οξειδωτικό στρες. Στα υγρά συμβάλλουν: νερό, φυσικοί χυμοί, αγνά γαλακτοκομικά, ο ελαφρύς καφές, το ελαφρύ τσάι και το ρόφημα από κρόκο Κοζάνης.

4. Διαλέγουμε εποχιακά κατά προτίμηση οργανικά φρούτα & λαχανικά: Επιλέγοντας οργανικά φρούτα και λαχανικά στην καλύτερη τους εποχή,  καταναλώνουμε τη μέγιστη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά συστατικά και αποφεύγουμε χημικές ουσίες οι οποίες βρίσκοντας σε αυτά τα τρόφιμα λόγω μη εποχικής διαθεσιμότητας, όπως χημικά, φυτοφάρμακα και ορμόνες.

5. Διαλέγουμε τρόφιμα από όλες τις ομάδες (άπαχο κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά, άπαχα γαλακτοκομικά, δημητριακά, ελαιόλαδο), έτσι ώστε να λάβουμε όλα τα συστατικά που χρειαζόμαστε για τη σωστή διαδικασία αποτοξίνωσης.

6. Τρώμε τουλάχιστον 8-10 μερίδες φρούτων και λαχανικών, έτσι ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε φυτικές ίνες.

7. Αποφεύγουμε το πολύ αλάτι. Με λεμόνι και μυρωδικά όπως ο μαϊντανός και ο άνηθος ενισχύουμε τη γεύση φυσικά αυξάνοντας την αποτοξινωτικη δράση του φαγητού.

8. Αποφεύγουμε τρόφιμα πλούσια σε λίπη και ζάχαρη όπως: κέικ, ζαχαρωτά, μαγιονέζα, κρέμα γάλακτος, έτοιμα ντρέσινγκ, βούτυρα, πλήρη γαλακτοκομικά, πάστες κ.α. Αυτά έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε λίπος και ζάχαρη, με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την προσπάθειά μας να αποτοξινωθούμε σωστά.

9. Ασκούμαστε εντατικά με όποιον τρόπο μας ευχαριστεί. Με αυτόν τον τρόπο καταναλώνουμε το λίπος, και ενεργοποιούμε το έντερο ώστε να απομακρυνθούν οι περιττές ουσίες.

10. Με το πρωινό & το μεσημεριανό πίνουμε καθημερινά 1 φλιτζάνι από αποτοξινωτικά ροφήματα, όπως πράσινο τσάι, πράσινο καφέ, κόλιανδρο, φύλλα αγκινάρας, γαϊδουράγκαθο.

 Ακολουθηστε αυτά τα έξυπνα tips και θα σταματήσετε πλέον να σκεφτεστε την αποτοξίνωση και την απώλεια βάρους. Απλά βήματα με μεγάλη σημασία!

http://www.i-cure.gr/Article/174/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου