MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

Παρακολουθώντας καθημερινά τα νέα της Αίγινας από το Διαδίκτυο, ενημερώθηκα ότι οι γονείς του προσώπου που με το όνομα του ενώθηκε όλη την Αίγινα ζει μια δραματική κατάσταση. Αναφέρομαι στους γονείς του Παντελή που σε αυτή την δύσκολη στιγμή ζήτησαν οικονομική βοήθεια από τον Δήμο, διότι το νοσοκομειακό κόστος είναι μεγάλο για ένα άνεργο βιοπαλαιστή. Είναι λοιπόν λογικό να ψάχνει απεγνωσμένα μια οικονομική στήριξη για να καλύψει νοσήλια του παιδιού του.
 Να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, σε όλους αυτούς, γνωστούς και άγνωστους που κάνουν την μια πίσω από την άλλη εκδηλώσεις για το παλικάρι και να ενώσω τη φωνή μου με τις φωνές τους!
Προτείνω και ζητάω σχετικό ψήφισμα από το σώμα ότι, από την στιγμή που ο υπερχρεωμένος δήμος δεν μπορεί να δώσει οικονομική ενίσχυση και σκοντάφτει στην γραφειοκρατία, ας δώσουμε τις αποζημιώσεις μας από τις επιτροπές – Οικονομική και Ποιότητα Ζωής – από τα μέλη τα οποία συμμετείχαν και συμμετέχουν σε αυτές δίνοντας εγώ πρώτος το παράδειγμα. Το ποσό για το έτος 2011 είναι περίπου 4.500€ .
Επίσης θα ήθελα κυριε Πρόεδρε της Τουριστικής επιτροπής που οποίος τιμάτε τον τίτλο σας ως Τουρίστας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου να δώσετε ένα μισθό. Θα πιάσει τόπο.
Τέλος θα ζητήσω από τον Δήμο να θέτει υπό την Αιγίδα του έκδηλώσεις για τον Παντελή ώστε να μην χάνει την αξία της οποιαδήποτε κίνηση γίνεται.

ΥΓ. ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν το έβαλε σε ψηφοφορία, όμως την Δευτέρα καταθέτω επίσημα την πρόταση για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο , τα έγγραφα για τα χρήματα που είναι να εισπράξουν οι αιρετοί δεν έχουν πάει ακόμα στην επίτροπο συνεπώς έχουμε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου