MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ


Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα των ΜΜΕ βάλουν κατά των ανεξάρτητων ή μη συμβούλων οι οποίοι έχουν διαχωρίσει την θέση τους από την δημοτική αρχή και τους επιρρίπτουν ευθύνες για τα κακώς κείμενα της Αίγινας. Δεν γνωρίζω αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι καθοδηγούμενα ή απλά οι δημοσιογράφοι κάνουν την κριτική τους, όμως  με παραξενεύει το γεγονός ότι συμπλέουν με την θέση της διοίκησης «για όλα φταίνε οι άλλοι».
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί και του γεγονότος ότι οι ανεξάρτητοι ή μη δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με την παράταξη του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  θεωρούνται συνυπεύθυνοι για τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής και για την μη ομαλή λειτουργία του Δήμου Αίγινας.
Παίρνω την πρωτοβουλία να σας ζητήσω την σύγκληση όλου του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . Με άλλα λόγια ζητώ να καλέσετε τους εκλεγμένους και μη δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους , ώστε μέσα από τον διάλογο να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον διάλογο γιατί μέσα από τις αντιθέσεις έρχονται οι συνθέσεις. Ο διάλογος είναι η πεμτουσία της εξουσίας.
Δεν αποπιούμε τις ευθύνες μου αλλά δηλώνω μετά επιτάσεως πως σε καμμιά περίπτωση ότι δεν ανεχτώ να χρεώνονται στο πρόσωπο μου οποιεσδήποτε παραλείψεις και κωλυσιεργίες που δεν μου αναλογούν.  Είμαι από αυτούς που όπως πολύ καλά γνωρίζεται ότι προσπάθησα με συχνές αγωνιώδεις προσάθιες τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στα διάφορα θεσμικά όργανα.

Υ.Γ.
Τα κάτωθι σχόλια δεν τα είπα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά τα προσθέτω τώρα
Τελικά η ουτοπία του ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μεταλλάχθηκε ο καθένας ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ .
Ίσως αυτό γίνει σε μια άλλη κοινωνία ωριμότερη από την δική μας.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου