MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΔΑΟΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ”.



Κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να ομολογήσω ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γίνει τόσες βραβεύσεις όσες δεν έγιναν συνολικά τα προηγούμενα χρόνια 20 χρόνια, πέμε για ρεκόρ γκίνες.
Όμως έχουμε, πιο σωστά έχετε, ξεχάσει έναν άνθρωπο με  Α κεφαλαίο , ο οποίος αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται εν ζωή , παρότι εδώ σε τούτη την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έχουμε πάρει απόφαση που δεν έχει υλοποιηθεί επίσημα μέχρι στιγμής. Αναφέρομαι σε έναν άνθρωπο ο οποίος επί 30 και πλέον χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς στα κοινά του τόπου , τόσο στον αθλητικό τομέα που υπηρέτησε σωστά μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του όσο και στο πολιτικό τομέα . Ήταν ένας πραγματικός σοσιαλιστής παρότι πολιτικά αντίθετος αναγνωρίζω την ανιδιοτέλεια του.  
Σας ερωτώ Πότε θα βάλουμε επίσημα την ταμπέλα στην αίθουσα του ΔΑΟΑ με το όνομα ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ. Αν δεν υπάρχουν λεφτά να βάλουμε εμείς. Πρέπει να τιμήσουμε την μνήμη του. Είναι υποχρέωση της κάθε κοινωνίας να τιμά και να θυμάται την ιστορία της ειδικά την πρόσφατη. Για τους ανθρώπους τους δικούς μας που η μνήμη τους είναι ακόμα νωπή και η περπατησιά τους έχει ,με τον έναν ή άλλο τρόπο , σημαδέψει όλους μας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.

ΥΓ. Ο Δήμαρχος κος Σακκιώτης όρισε ως ημερομηνία της επίσημης ονομασίας στις 20 Σεπτεβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου