MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 1 του Δ.Σ. της 19/12/2012 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΕΔΕΔΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα  Νικόλαο Σαββόπουλο για την συνεργασία που είχαμε για το κλείσιμο των βιβλίων ΕΣΌΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ της ΣΕΔΕΔΑ (σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Αίγινας) . Η αντικατάσταση του ονόματος μου από τους τραπεζικούς  λογαριασμούς έγινε τον μήνα Αύγουστο. Να θυμίσω ότι τον μήνα Μαϊο  είχε γίνει η αντικατάσταση μου στην ΣΕΔΕΔΑ από το  δημοτικό συμβούλιο.   
και συνεχίζω με ένα θέμα που αφορά την ΣΕΔΕΔΑ

Κύριε πρόεδρε της επιτροπής παιδείας και πρόεδρε της ΣΕΔΕΔΑ θα ήθελα να μου πείτε πως οι καρέκλες της αίθουσας τελετών του ΕΠΑΛ βρέθηκαν να υποστηρίζουν ιδιωτική εκδήλωση επιχειρηματία. Τις έχετε παραχωρήσει; Και βάση ποιού εγγράφου  έχει γίνει η παραχώρηση; Εάν όχι τότε δεν ξέρετε τις σας γίνεται με την περιουσία του δήμου και είναι το δεύτερο περιστατικό με καρέκλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου