MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Προτείνω να εισαχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Αίγινας για το 2013 τα εξής:
Στην παράγραφο  Ι που αφορά τις μελέτες να προστεθούν οι
  1. Μελέτη για καταδυτικό πάρκο.
  2. Μελέτη μείωσης απωλειών δικτύου ύδρευσης 
  3. Μελέτη για ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
  4. Να γίνει αφαιρεθεί η τοποθεσία για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και αντί  να ορίσουμε ως χώρο δημιουργίας του  Πάρκου  Κυκλοφοριακής Αγωγής σε περιοχή που είναι στα όρια του Τοπικού  διαμερίσματος Μεσαγρού να το αφαιρέσουμε ώστε να μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε  χώρο στην Αίγινα.
  5. Ότι αφορά το τοπικό διαμέρισμα Βαθέως πρότεινα να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος Αγίας Σκέπης , είναι ο δρόμος που συνδέει το Βαθύ με τον κεντρικό δρόμο Αγίου Νεκταρίου . Καθώς και ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγίου Νεκταρίου που συνδέει την Σουβάλα με τον Άγιο Νεκτάριο γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος είναι σε κακή κατάσταση. 
* Στην πρόταση με αριθμό 4 υπήρχε εισήγηση από την δημοτική αρχή για τον Μεσαγρό , ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι σε οποίο σημείο του νησιού βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου