MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΔΑ ΑΠΟ 1-05-2017 ΕΩΣ 31-10-2017


  1.  Σύνταξη προγράμματος εκδηλώσεων και εκθέσεων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας καθώς και του Πύργου του Μάρκελλου. 
  2.  Συντήρηση και καθαρισμός κτιρίου και αυλής Λαογραφικού Μουσείου.
  3. Φιλοξενία δημοσιογράφων για προβολή του νησιού μας.
  4. Αγορά πολυμηχανήματος και ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες της κεντρικής διοίκησης της επιχείρησης.
  5.  Κατασκευή φράχτη στον αύλειο χώρο του Πύργου του Μάρκελου και απομάκρυνση των κάδων απορριμάτων από το εν λόγω σημείο.
  6. Ενημερωτική Πινακίδα με την ιστορία του Πύργου του Μάρκελου 
  7. Ορισμός από το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Φιστικιού 2017 
  8. Διοργάνωση Φεστιβάλ Θεάτρου 2017 
  9. Συμμετοχή στο 7ο  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών σε διοργάνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ».
  10. Ηλεκτρολογικές εργασίες και καθαρισμός αύλειου χώρου.του Πύργου του Μάρκελλου,
  11. Φιλοξενία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. 
  12.  Διοργάνωση ομιλίας του κ. Γιώργου Στασινάκη στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου για τον Νίκο Καζαντζάκη, με αφορμή το χαρακτηρισμό του 2017 από το Υπουργείο Πολιτισμού ως έτος Καζαντζάκη. 
  13.  Μουσική εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή το χαρακτηρισμό του 2017 από το Υπουργείο Πολιτισμού ως έτος Καζαντζάκη. Στην Σουβάλα της Αίγινας δίνοντας έμφαση στην περιφέρεια του νησιού. Μια εκδήλωση που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια στις 11 Αυγούστου ημέρα Παρασκυή και υλοποιήθηκε την Παρασκευή  18 Αυγούστου , δύσκολο μεν ακατόρθωτο όχι (υπήρχαν 4 μέρες αργίας).
  14. Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο «ΟΙΝΟΗ» της γιορτής της Αγ. Μαρίνας. 
  15.  Σύναψη τετράμηνης σύμβασης παροχής γραμματειακής υποστήριξης για τις ανάγκες του 9ου Φεστιβάλ Φιστικιού 2017 κατόπιν δημόσιας προσκλήσεως ενδιαφέροντος, με την κ. Νεκταρία Μπήτρου. 
  16.  Συνδιοργάνωση έκθεσης ζωγραφικής Ανδρέα Βουρλούμη σε συνεργασία με τον κ. Παναγιώτη Βουρλούμη. 
  17.  Εκτέλεση προγράμματος Φεστιβάλ Φιστικιού 2017 σε συνεργασία με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 9ου Φεστιβάλ Φιστικιού Δήμου Αίγινας
  18. Απόφαση για αλλαγή κουφωμάτων στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρολογικών παροχών, αλλαγή 44 καθισμάτων. Οι εργασίες υλοποιήθηκαν επί προεδρίας κας Σαλπέα μιας και η απόφαση όριζε ως χρονοδιάγγραμμα την υλοποίηση των έργων μέσα στον Νοέμβριο του 2017 
  19. Ως πρόεδρος κατάφερα και πήρα την χορηγία από τον κυριο Παναγιώτη Βουρλούμη για την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτηρων με λάμπες LED σύγχρονης τεχνολογίας το έργο έγινε τον Αύγουστο του 2017
  20. Τέλος ως πρόεδρος βελτίωσα τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο κος Ζορμπάς ως πρόεδρος της ΚΕΔΑ το 2016 και ζήτησα αρκετά χρήματα από την Περιφέρεια για υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων για το έτος 2018.
Αυτά έκανα στους περίπου 4 μήνες πραγματικής θητείας πολλά περισσότερα από τους προκατόχους μου στο σύντομο διάστημα της θητείας μου.
Η αλήθεια ήταν ότι παρέλαβα καλά δομημένα τα οικονομικά της ΚΕΔΑ υπήρχε μια οργάνωση από τον προκάτοχο μου κο Ζορμπά . Αυτό είναι το θετικό του Το αρνητικό του είναι τα 15.000 ευρώ ζημιά που υπέστει η ΚΕΔΑ λόγω ότι δεν έκανε σωστά την δουλειά της η γραμματέας της; ΚΕΔΑ κα Χαρτοφύλακα., ως πρόεδρος της ΚΕΔΑ έχει την ευθύνη για την υφισταμένη του.  Η ζημιά προήλθε από τογεγονός ότι δεν κατατέθηκε έγκαιρα ο φάκελος από την ΚΕΔΑ ωστε να πληρωθούν απο την ΕΕΤΑ τα αναδρομικά του προσωπικού της ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πληρωθούν τα αναδρομικά από το ταμείο της ΚΕΔΑ. Τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να εξοφλήσουν τα χρωστούμενα ενοίκια της ΚΕΔΑ στα κληροδοτήματα. Χρήματα που τα έχουν ανάγκη τα ππαιδιά που σπουδάζουν γιατροί . Ενα εξ αυτών είναι ορφανό και τα είχε ανάγκη χρήματα όμως δεν πήρε.
ΥΓ Για τον Δήμαρχο Μούρτζη αυτά δεν είναι τίποτα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου