MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017


Ως δημοτικός σύμβουλος και μέλος της τουριστικής επιτροπής έχω να πώ ότι  παραιτήθηκα από μέλος της γιατί ενώ ο κυριος Δήμαρχος είπε ότι η τουριστική επιτροπή δεν έχει χρήματα ΕΔΩ έχω να του πώ  ότι κάνει πολύ μεγάλο ΛΑΘΟΣ. Η τουριστική επιτροπή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ έχει χρήματα από τα τέλη παρεπιδημούντων ΚΑΜΜΙΑ δημοτική αρχή δεν έχει δώσει την απαραίτητη προσοχή στην τουριστική επιτροπή. Πράγματι ο  πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής  κάνει μεγάλο αγώνα και θα το πω δημόσια ότι όντως βάζει το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τις ανάγκες της τουριστικής επιτροπής δεν μπορεί ο πρόεδρος να  χρηματοδοτεί την τουριστική επιτροπή, του δίνω τα συγχαρητήρια μου για την γαλάζια σημαία. Αλλά πόσο καιρό έχει να συνεδριάσει η τουριστική επιτροπή η απάντηση είναι πάνω από ενάμιση χρόνο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
Ακουσα τον κυριο δήμαρχο να μιλάει για την κοινωνική πολιτική . Κοινωνική πολιτική είναι και οι παροχές για τα ΑΜΕΑ πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου για τις θέσεις στάθμευσης αλλά κάπου χωλαίνουν οι αποφάσεις σας και πρέπει να τις διορθώσετε από την άλλη από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα που λέει και η παροιμία. Έχουμε πάρει απόφαση για την ράμπα ΑΜΕΑ σε παραλία της Αίγινας , το έχει και ο συνάδελφος Αντώνης Ντελής στο δημοτικό συμβούλιο, έχουν ανάγκη και αυτοί να χαρούν το μπάνιο τους και την θάλασσα.. Επιτέλους πρέπει να υλοποιηθεί αυτη η απόφαση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
Με τον μισθό του προέδρου έκανα δωρεά τρεις υπολογιστές και εκτυπωτές για τα αγροτικά ιατρεία του Βαθέος , της Κυψέλης και της Πέρδικας. Τα αγροτικά όμως αυτά δεν λειτουργούν γιατι δεν υπάρχουν γιατροί επειδή δεν είναι θεσμοθετημένα το μόνο θεσμοθετημένο ιατρείο απο το Υπουργείο Υγείας είναι το αγροτικό ιατρείο του Μεσαγρού.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ
 Ως εκπρόσωπος του δήμου Αίγινας στο δίκτυο Δάφνης συνεργάστηκα με το δίκτυο και καταφέραμε να βγάλουμε χρηματοδότηση ύψους 36.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την μελέτη του Σχέδιου Βιώσιμης ανάπτυξης και κινητικότητας . Αυτό το σχέδιο είναι χρήσιμο εργαλείο για την χρηματοδότηση του δήμου απο μεγάλα ευρωπαϊκά προγράμματα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με ενέργειες μου έφερα απόφαση συνεργασίας με το ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ για να μας φτάξει το επιχειρησιακο σχέδιο δράσης . Το επιχειρησιακο σχέδιο δράσης δείχνει το τροπο που θα λειτουργησει μια δημοτική αρχή δείχνει το οραμα της. Αυτο το σχέδιο δράσης δεν έχει υλοποιηθει και δικαιως η αντιπολίτευση την δημοτική αρχή κατηγορεί την δημοτική αρχή ότι δεν έχει όραμα. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου