MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2017 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ


Ως πρόεδρος και μαζί με τα μέλη της σχολικής επιτροπής υλοποιήσαμε τα κάτωθι έργα:

  1. Εγκαταστήσαμε στις σχολικές μονάδες του 1ου Γυμνασίου Αίγινας , του 2ου Γυμνασίου Αίγινας (Κυψέλη) και στο Γυμνάσιο Μεσαγρού δομημένη καλωδίωση. Η δομημένη καλωδίωση μπήκε σέ όλες τις αίθουσες διδασκαλίας ώστε οι καθηγητές με εναν υπολογιστη και ένα βιντεοπροβολέα να κάνουν πιο εύκολα το διδακτικό τους έργο. Κάναμε ότι κάνουν τα μεγάλα ιδιωτικά σχολεία. Δώσαμε βάση στις υποδομές . Στο ΓΕΛ Αίγινας είχε μπει η δομημένη καλωδίωση το 2016 . Μένει μόνο το ΕΠΑΛ Αίγινας.
  2. Αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με λάμπες LED σύγχρονης τεχνολογίας , όταν υπήρχε ανάγκη . Στόχος ήταν η εξοικονόμηση ενέργειας.
  3. Λόγω της ακαταλληλότητας του νερού κάθε χρόνο γίνεται συντήρηση των εγκαταστάσεων σε όλα τα σχολεία.
  4. Λόγω της ακαταλληλότητας του νερού έσπασαν οι σωλήνες στις τουαλέτες του ΕΠΑΛ Αίγινας με αποτέλεσμα να επισκευαστούν ήταν μεγάλη η ζημιά. Και επιπλέον να χρειαστεί επισκευή η αίθουσα των υπολογιστων που βρίσκεται δίπλα . Επισκευη δαπέδου και βάψιμο αίθουσας.
  5. Ελαιοχρωματισμοί στους εξωτερικούς χώρους του Γυμνάσιου Μεσαγρού (είχε να βαφτεί από την κατασκευη του) , του ΓΕΛ Αίγινας και του ΕΠΑΛ.
  6. Ελαιοχρωματισμοί στους εσωτερικούς χώρους του 1ου Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Αίγινας.
  7. Αγορά 25 υπολογιστών για την αντικατάσταση των παλαιών που είχαν αγοραστεί το 2003. Καλύφθηκαν οι ανάγκες του ΕΠΑΛ Αίγινας και του 1ου Γυμνασίου.
  8. Συντήρηση του ανελκυστήρα στο ΓΕΛ Αίγινας.
  9. Αγορά κλιματιστικού στο ΕΠΑΛ Αίγινας στο γραφείο των καθηγητών
  10. Αποδοχή δωρεάς φωτοτυπικού μηχανήματος στο Γυμνάσιο Κυψέλης ο δωρητης επιθυμεί την ανωνυμία του.
  11. Σύμβαση τον Σεπτεμβριο με λογιστή για να αναλάβει τα οικονομικά της σχολικής επιτροπής.
  12. Το 2017 μπήκαν και οι καθαρίστριες στην Ενιαία αρχή πληρωμών.
 Υπάρχει ένα μείον από την μεριά μου ώς πρόεδρος και αναλαμβάνω την ευθύνη δεν έχουν κατατεθεί οι ισολογισμοί για τα έτη 2015, 2016 και 2017. Δηλώνω ότι για την διαχείριση των οικονομικών που έκανα ότι δεν φοβάμαι τίποτα , δεν έγινε κακοδιαχείριση και θα έρθει η ώρα της αλήθειας. Όλα αυτά έγιναν επειδή έκανα τον πρόεδρο , τον ταμεία , τον λογιστη (ΑΠΔ ΙΚΑ) και τον γραμματέα της σχολικής επιτροπής. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου για υποστήριξη ο δήμαρχος δεν με στήριζε, ως εγωιστής έβαζα το κεφάλι κάτω και δούλευα, και επειδή είχα αρκετές υποχρεώσεις κάπου δεν τα κατάφερα τόσο καλά ως προς τα διαδικαστικά.

ΥΓ , Επειδή η κα Σαλπέα άφησε ένα υπονοούμενο ότι στην πρωτοβάθμια πληρώνουν τις καθαρίστριες να την ενημερώσω ότι επι προεδρίας μου δεν χρώσταγα ούτε έναευρώ στις καθαρίστριες. Πάντα πληρωνόντουσαν σύμφωνα με τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει. Υπάρχει μια εκκρεμμότητα στο ΙΚΑ απο το 2013 που δημιουργησε προβλήματα ως προς την εμφάνιση των ενσήμων στο ΙΚΑ οχι ότι χρωστάμε χρήματα σρο ΙΚΑ για τις καθαριστριες η στις ιδιες. Ας ρωτησει τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης τον κο Τρίμη που είναι υπάλληλος στο ΙΚΑ νυν ΕΦΚΑ για να ενημερωθεί. Καλό είναι η κα Σαλπέα να μην τρίβεται στην γκλιτσα του τσοπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου