MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Δεν ήθελα να γράψω τίποτα πριν την Κυριακή για να μην θεωρηθεί ότι προσπαθώ να καλοπιάσω τον Δήμαρχο κο Κουκούλη και τους ψηφοφόρους του, όμως οφείλω να δώσω συγχαρητήρια για την στάση του την περασμένη Κυριακή μετά το αποτέλεσμα των εκλογών. Στην ομιλία του προς τους ψηφοφόρους του  ανέλαβε την ευθύνη προσωπικά με την χαρακτηριστική φράση " στην νίκη υπάρχουν πολλοί νικητές στην ήττα μόνο ένας, και σε αυτή την ήττα είμαι υπεύθυνος εγώ  "  έτσι μου μεταφέρθηκε έτσι το γράφω. Αυτό μου έδειξε ανδρεία και τώρα κατάλαβα γιατί τον αγαπάνε τόσο πολύ οι οπαδοί του συνδυασμού του.
ΜΠΡΑΒΟ κύριε Δήμαρχε για την στάση σας την περασμένη Κυριακή .

2 σχόλια:

  1. eine h proti fora poy grafo se blog kai h aformi eine otan grafoume kati den to pernoyme piso kai otan exis to tharos na zitishs sygnomi gia tin asximi kritiki poy ekanes sto k.Koykoyli na min tin pernis piso kai na sbinis ta grafomena soy kapioi ta blepoyn agapite file niko .pisteyo tora poy arxizi h dimotiki soy kariera na min eise kolotoympas .Telos eilikrina soy eyxome na eise thetikos gia tin Aegina.Tha parakoloytho apo konta tis exelixeis kai pleon tha asko entoni alla kaloproereti kritiki kai oxi kakovouli kai prokatilimeni opos blepame kai diabazame toso kairo.

    me agapi enas filos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις δίκιο για την συγνωμή δεν την πήρα πίσω διότι φοβήθηκα, θεώρησα ότι έτσι όπως το έγραψα φαινόταν ψευτικό και για αυτό το λόγο διέγραψα την φράση με την λέξη συγνώμη όχι για κανένα άλλο λόγο.
    Αυτό που έχω όμως να πώ είναι ότι με κέρδισε με την στάση του και αλήθεια είναι ότι του οφείλω μια ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά θεώρω ότι το πρέπον είναι να το δείξω με πράξεις και όχι με λόγια.
    Όσο για την κριτική που άσκησα κατά το παρελθον στην τωρινή δημοτική αρχή πράγματικα ήταν υπερβολικά αυστηρή και ενίοτε σκληρή όμως δεν την θεώρω κακόβουλη.
    επίσης θέλω να πω ότι υπήρξε μια άτυχη στιγμή με το φιστικι φεστ, η οποία δημιούργησε και μια ένταση για αρκετό διάστημα.
    Τέλος θέλω να πω το εξής έχω κρίνει αυστηρά και θα κριθώ αυστηρά και αυτό που γνωρίζω είναι δεν έχω περίοδο χάριτος αυτό είναι και καλό και κακό το μέλλον θα δείξει. Σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή