MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Κόντρα Κώστα Βαξεβάνη - Ευάγγελου Βενιζέλου και ποιες θα είναι οι συνέπειες



Χθες το βράδυ, ο Χατζηκινολάου είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή με καλεσμένο τον Θ.Πάγκαλο και δημοσιογράφους.
Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ήταν και ο Κώστας Βαξεβάνης, που παρουσιάζει την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ),.
Κάποια στιγμή....
 ο Κ.Βαξεβάνης, ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί πάμπλουτοι βουλευτές, με υψηλές τραπεζικές καταθέσεις και ανέφερε το όνομα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο κ.Βενιζέλος παρενέβη οργισμένος, για να δηλώσει ότι τα όποια χρήματα έχει είναι της συζύγου του, η οποία είναι συδικαιούχος των λογαριασμών της οικογένειάς της. Και είναι αλήθεια ότι η Λίλα Μπακατσέλου, σύζυγος του Ε.Βενιζέλου, προέρχεται από μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι γνωστό και είχε δίκιο ο κ.Βενιζέλος.

Εκεί, όμως που δεν είχε δίκιο, ήταν όταν έδειξε "καθεστωτική" αντίληψη για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας ότι ο κ.Βαξεβάνης εργάζεται στην ΕΡΤ και "πληρώνεται από τον ελληνικό λαό".
Φυσικά κι αυτό είναι αλήθεια, πήρε την ανανέωση η εταιρεία του Αντώνη Καφετζόπουλου για το "Κουτί της Πανδώρας"  όπου παρουσιαστής είναι ο κος Βαξεβάνης
Η κρατική τηλεόραση (κι όχι δημόσια, όπως την ονομάζουν κάποιοι), στάθηκε γενναιόδωρη με τον Κ.Βαξεβάνη, εξασφαλίζοντας στην εταιρεία παραγωγής 766.000 ευρώ.
Ο Κώστας Βαξεβάνης "ξεθάρρεψε" και "αντιστάθηκε" στον Ε.Βενιζέλο με "τσαμπουκά".
 Σημείωση ο Πάγκαλος που ήτανπαρών στο πάνελ δεν κάλυψε τον Βενιζέλο.
ΜΗΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ   χρησιμοποιείται από το ΠΑΣΟΚ, ως αποδιοπομπαίος τράγος, και  κάποια στιγμή, το "σύστημα ΠΑΣΟΚ", θα φορτώσει όλες τις αποτυχίες στον Βενιζέλο και θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.
ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου