MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στην αυλή του παραδείσου θα παίζει μουσική ο Ray Manzarek των θρυλικών Doors


Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα των Doors στο facebook, έπειτα από μια μαχροχρόνια μάχη με τον καρκίνο (χολαγγειοκαρκίνωμα), o Ray Manzarek, κιμπορντίστας και ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Doors, απεβίωσε  σε ηλικία 74 χρόνων, στην κλινική RoMed στο Rosenheim της Γερμανίας.
 Ο Manzarek θα μείνει για πάντα στην ιστορία χάρις στη δουλειά του με τους Doors, οι οποίοι σχηματίστηκαν το 1965, όταν ο εκλιπών πρωτοσυναντήθηκε τυχαία με τον ποιητή Jim Morrison.
 Οι Doors εξελίχθηκαν σε ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα των 60s και στην ιστορία του rock γενικότερα, πουλώντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ τους απονεμήθηκαν και πέντε πολυπλατινένιοι δίσκοι μόνο στις Η.Π.Α..
 Τα "L.A.Woman", "Break On Through (To The Other Side)", "The End", "Hello, I Love You" και "Light My Fire" είναι ελάχιστα μόνο από τα ιστορικά κομμάτια που άφησε πίσω της η μπάντα.
 Μετά το θάνατο του Morrison το 1971, o Manzarek ακολούθησε πετυχημένη solo καριέρα (με υποψηφιότητα για Grammy), ενώ δραστηριοποιήθηκε και ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός. Το 2002 ξανάσμιξε με τον κιθαρίστα των Doors Robby Krieger, με τον οποίο περιόδευσαν
O Ray Manzarek, γνωστός σε όλους από τους Doors με τα υπέροχα του σόλο.. ήταν ένας ζωντανός θρύλος... Επίσης ασχολούνταν και με την σκηνοθεσία πέρα από vocals και πλήκτρα.... http://www.youtube.com/watch?v=A_09W8Xc6tkR.I.P. 

Αυτή η ανάρτηση είναι όχι μόνο για τους ροκάδες αλλά γενικότερα για  τους λάτρεις της μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου