MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Σκοπός της εκπαίδευσης η πολιτικοποίηση και οχι η κομματικοποίηση


Σκοπός της εκπαίδευσης η πολιτικοποίηση και οχι η κομματικοποίηση, είμαι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ, είναι το σύστημα που σε πονά σε πιέζει σου δίνει ερεθίσματα μέσω των αντιξοοτήτων να προσφέρεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στην ανθρωπότητα. Ο σοσιαλισμός, παραμυθικός-ρομαντικός, αλλά μη εφαρμόσιμος σε μια κοινωνία που έχει γαλουχηθεί γύρω από τον υλισμό. Ο ίδιος δεν θα μπορούσα να αποδεχτώ μια απόλυτη ισότητα, φανταστείτε να μην υπήρχε αυτή η ποικιλομορφια δεν θα είχαμε λόγους να αγωνιζόμαστε.
Το γεγονός ότι αγαπώ την πατρίδα μου είναι ότι είμαι ΕΘΝΙΣΤΗΣ, όχι εθνικιστής, είναι γιατί  είμαι Έλληνας, αν ήμουν Καναδέζος δεν θα ήμουν ΕΘΝΙΣΤΗΣ.
 Μακρυά από ιδέες προγονοπληξίας, υπογραμμίζω πως οι Έλληνες εκτός από τη γλώσσα, τις μορφές της τέχνης, τις επιστήμες, γεωμετρία ,άλγεβρα, φυσική, αστρονομία μια απείρου μήκους και πλάτους ποικιλία, προσέφεραν στην ανθρωπότητα ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, τον τραγικό ήρωα, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο Δραγάτση Παλαιολόγο, τον Ιωάννη  Καποδίστρια.
Μα αυτά ανήκουν στο παρελθόν το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε σήμερα. Ακριβώς, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΔΟΤΉΣΕΙ, την ανεκτιμητη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΤΙΣΜΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝ ΛΟΓΩ κληρονομιά με μια ματιά στην ιστορία μια απλή διήθηση με τα μάτια της αντικειμενικότητας απλούστατο είναι, μπορούμε να επιπλεύσουμε στον καπιταλιστικό μας κόσμο, σπάζοντας τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης διαδίδοντας τον Ελληνισμό παντού, αλληλεπιδρώντας με άλλους πολιτισμούς.

Σπύρος Στουραΐτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου