MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


του Νίκου Οικονόμου
Εν έτη 1996 ή 1997 δεν θυμάμαι καλά την ψάχνω την εφημερίδα στο αρχείο μου θα την βρω  πρωτοσέλιδο ο Φίλαθλος ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ , διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο λέω μέσα μου ποιός παιχταράς είναι αυτός και δεν τον ξέρω στο εξωτερικό παίζει σαν τον Μπουμπλη (Χουαν Ραμον Ρότσα) και τον έφεραν στο Αιγάλεω αναρωτήθηκα. Ξεφυλλίζοντας και διαβάζοντας τα άρθρα και του Καραγιαννίδη , του Γεωργίου αλλά και του Αποδυτηριάκια τότε κατάλαβα ότι ο Κόκκαλης πήρε όχι τον μεγάλο κανονιέρη (φορ) αλλά το πρώτο πιστόλι της πιάτσας στο παρασκήνιο . Για μια εικοσαετία με ένα μικρό διάλειμμα επι προεδρίας Πατέρα εκεί έπαιξε παρασκηνιακή μπάλα ο Βίκτωρας , ο αδελφός του Θωμά , για χάρη του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός μέσω Κόκκαλη είχε τον έλεγχο του παρασκηνίου του ποδοσφαίρου το πίσω από την κουρτίνα που έλεγε και ο Γεωργίου. Όμως όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός είχε ομάδα που δικαίως πρωταγωνιστούσε και έπαιρνε πρωταθλήματα είχε παιχταράδες (Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς , Ριβάλντο , Ζέτεμπεργκ, Τζόλε, Γεωργάτο, Νικοπολίδη , Μέλπμεργκ και πολλούς άλλους) είχε όμως και την στήριξη της διαιτησίας και τον έλεγχο του παρασκηνίου. 
Στο σήμερα ο Κόκκαλης παρέδωσε τα κλειδιά στον ΙΒΑΝ Σαββίδη οι πάλε ποτέ υποστηρικτές του Ολυμπιακού Πανόπουλος , Μπέος και κυρίως ο Θωμάς Μητρόπουλος έφυγαν από το άρμα του Ολυμπιακού και ανέβηκαν στο άρμα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι καθόλου τυχαία η κόντρα Μαρινάκη - Κόκκαλη . 
Ο Κόκκαλης ναι μεν έκανε μεγάλο τον Ολυμπιακό αλλά ωφελήθηκε και ο ίδιος . Αν είσαι άρρωστος Ολυμπιακός δεν δίνεις τα κλειδιά του παραδείσου  στον αντίπαλο . Αν είσαι επιχειρηματίας και μετράς το ΙΒΑΝ  πουλάς και την ψυχή σου στον διάολο . Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι .
Θα μου πείτε ότι τότε δεν υπήρχε το VAR και υπήρχε το άλλοθι του ανθρώπινου λάθους σας διαφεύγει κάτι ο ΙΒΑΝ είναι Ρώσος και για αυτόν μετράει το αποτέλεσμα. Για αυτό ενδεχομένως να ενοχλεί το φανερό στήσιμο του πρωταθλήματος.

ΥΓ 
Το καθημερινό διάβασμα του Φίλαθλου από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του με έκανε αιρετικό οπαδό και κυρίως Φίλαθλο . Μου αρέσει το πείραγμα των αντιπάλων η καζούρα αλλά δεν μου αρέσει να υποτιμάνε την νοημοσύνη μου . 
Η εποχή του Μουράτη , του Νεστορίδη , του Λινοξυλάκη πέρασε είμαστε στην εποχή του στοιχήματος ....

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου